play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Stotinjak najjačih CrossFit®-era u regiji natjecalo se na 10. uzastopnom Varaždin Throwdown-u

Proteklog vikenda na vanjskim terenima sportskog centra Graberje u Varaždinu održan je Varaždin Throwdown 2024, deseto izdanje dvodnevnog međunarodnog natjecanja u CrossFit®-u, ove godine po prvi puta u timskom izdanju. Natjecanje je organizirala Udruga Active Vita u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina.

Natjecanje već deset godina dovodi najspremnije CrossFit® natjecatelje u regiji u Varaždin i postalo je jedan od prepoznatljivih sportskih događaja koji na najbolji način promoviraju grad Varaždin i Varaždinsku županiju. Ove godine se jubilarno 10. izdanje natjecanje po prvi puta održalo u timskom formatu u kategorijama muških i mix parova. Ukupno je sudjelovalo 50 timova, znači 100 natjecatelja iz 5 zemalja regije. Pobjednici natjecanja bili su muški tim Maksi Alpha (Karlo Stanić i Luka Perko) i mix tim Tonka i Agi (Antonija Pintarić i Augustin Viličnik), oba iz Zagreba.

Ove godine u kategoriji muških timova sudjelovao je i ministar ministar pravosuđa i uprave Republike Hrvatske Damir Habijan i pohvalio događaj te kao veliki ljubitelj ovog sporta pokazao da se i uz brojne obaveze i dužnosti može biti aktivan i spreman na sve sportske izazove.

Natjecanje ne bi bilo moguće realizirati bez iznimne pomoći volontera članova Udruge Active Vita te prijatelja, ljubitelja ovog sporta iz drugih gradova i ovim putem se svima zahvaljujemo na angažmanu. Aktivan i zdrav način života fokus je Udruge Active Vita i našeg funkcionalnog centra, a ovakva događanja daju onu dodatnu natjecateljsku, ali i zabavnu notu, kad testiramo svoje granice izdržljivosti. Hvala svima koji su sudjelovali ili došli podržati natjecatelje, družiti se i vidjeti zaista atraktivne treninge na Graberju – rekao je predsjednik Udruge Active Vita Marko Črljenec.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Otvoren Natječaj za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova građenih po POS programu

  Povjerenstvo za utvrđivanje Liste reda prvenstva za kupnju stana iz Programa društveno poticajne stanogradnje Grada Varaždina raspisalo je Natječaj za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova građenih po Programu društveno poticane stanogradnje za naredno razdoblje.   Tekst natječaja zajedno s obrascem (zahtjevom) nalazi se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/natjecaji/natjecaj-prikupljanje-zahtjeva-kupnju-stanova-gradenih-programu-drustveno-poticane-stanogradnje-nare-9525/) i Javne ustanove Gradski stanovi te je objavljen u Varaždinskim vijestima. Zahtjev se može i osobno preuzeti u Upravnom odjelu za […]

  today14/04/2022 50

  0%