play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

„Stara škola” u Novom Marofu uskoro u novom ruhu

Među brojnim projektima u Novom Marofu je i onaj uređenja zgrade „stare škole“ u Zagorskoj ulici koja će postati Multifunkcionalni centar za mlade.

Podsjetimo, za projekt rekonstrukcija zgrade „stare škole” Grad Novi Marof dobio je potporu Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u iznosu od 997.491,54 eura, a ovih je dana gradonačelnik Siniša Jenkač potpisao nekoliko ugovora o javnoj nabavi vezanih uz rekonstrukciju i opremanje građevine, ukupno vrijednih oko 1.425,000,00 eura.

Rekonstrukciju zgrade obavljat će tvrtka Divi Construction d.o.o. iz Nedeljanca, a vrijednost radova iznosi 1.313.999,75 eura. Za namještaj i ostalu opremu vrijednosti 78.713,75 eura zadužena je tvrtka D2D d.o.o. iz Zagreba, s tvrtkom Proxima informatika d.o.o. iz Petrinje potpisan je ugovor za nabavku informatičke opreme vrijedan 24.750,00 eura, dok je za audio opremu vrijednosti 7.887,50 eura zadužen Lukvel d.o.o. iz Zagreba.

– Cilj nam je unaprijediti kulturni život naše zajednice, posebice naših mladih, a uređenje ovog Centra svakako će tome doprinijeti. Zgradu smo podijelili na tri dijela i to tako da središnji dio zgrade većinom koriste udruge, a u budućnosti ćemo moći tavan pretvoriti u hostel, a podrum u vinski podrum. Konačno smo došli i do ovog važnog dijela kada će početi rekonstrukcija zgrade, potporu ćemo je i opremiti i uvjeren sam da će „stara škola” postati novo mjesto okupljanja naših građana koji će u ovom prostoru moći provoditi svoje aktivnosti i družiti se – rekao je gradonačelnik Jenkač.

Grad Novi Marof je nositelj, a partner u projektu Multifunkcionalni kulturni centar za mlade u Novom Marofu je udruga Mladi za Marof.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%