play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Srednja škola Novi Marof u novom važnom Erasmus+ projektu

U Knjižnično-dokumentacijskom centru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u srijedu su održana su dva aktualna predavanja na kojima su sudjelovale i učenice Srednje škole Novi Marof Marta Volarić i Renata Vuger te nastavnice Anita Poje i Ines Klopotan.

Predavanja na temu „Zamke prilikom on line kupovine” i „Zamjena hrvatske kune eurom” održale su predstavnice Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Predavanja su održana u okviru Erasmus+ projekta EUsolis Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Srednja škola Novi Marof uključila se kao pridruženi član ovog projekta čiji je glavni cilj unaprijediti znanja i vještine srednjoškolskih nastavnika i djelatnika knjižnica o temama Europske unije kako bi stečena znanja i vještine mogli prenijeti svojim učenicima.

Veselimo se uključivanju u planirane projektne aktivnosti kako bi stekli nova znanja o raznim EU temama” – poručuju iz Srednje škole Novi Marof.

Informacije o projektu dostupne su na poveznici: https://eusolis.net.efzg.hr/.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Pronađeno tijelo 28-godišnje ženske osobe

  U subotu, 13. ožujka oko 17 sati, u štaglju u Optujskoj ulici u Varaždinu, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi varaždinskoj u petak, 12. ožujka. Smrt je konstatirao liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Tijelo nesretne žene prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnici Varaždin gdje će se temeljem naloga mrtvozornice, obaviti obdukcija.

  today15/03/2021 67

  0%