play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Srednja škola Novi Marof u novom važnom Erasmus+ projektu

U Knjižnično-dokumentacijskom centru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u srijedu su održana su dva aktualna predavanja na kojima su sudjelovale i učenice Srednje škole Novi Marof Marta Volarić i Renata Vuger te nastavnice Anita Poje i Ines Klopotan.

Predavanja na temu „Zamke prilikom on line kupovine” i „Zamjena hrvatske kune eurom” održale su predstavnice Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Predavanja su održana u okviru Erasmus+ projekta EUsolis Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Srednja škola Novi Marof uključila se kao pridruženi član ovog projekta čiji je glavni cilj unaprijediti znanja i vještine srednjoškolskih nastavnika i djelatnika knjižnica o temama Europske unije kako bi stečena znanja i vještine mogli prenijeti svojim učenicima.

Veselimo se uključivanju u planirane projektne aktivnosti kako bi stekli nova znanja o raznim EU temama” – poručuju iz Srednje škole Novi Marof.

Informacije o projektu dostupne su na poveznici: https://eusolis.net.efzg.hr/.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Održavanje utakmice NK Varaždin i HNK Šibenik  – regulacija prometa i druge informacije

  U subotu, 20. kolovoza 2022. s početkom u 18.30 sati u Varaždinu, na gradskom stadionu „Anđelko Herjavec“ odigrat će se nogometna utakmica 6. kola Supersport HNL, između NK Varaždin i HNK Šibenik. Pozivamo sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama koje navodimo u nastavku priopćenja.   Obavijest za sve navijače, posjetitelje/gledatelje Ulazi u stadion „Anđelko Herjavec“ biti će otvoreni od 16.30 sati. Radi izbjegavanja gužvi, pozivamo posjetitelje […]

  today20/08/2022 20

  0%