play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana donatorska akcija Zaklade Vita

U atriju Županijske palače održana je donatorska akcija Zaklade Vita koja pomaže djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti.

Brojni građani Varaždinske županije su i ovoga puta pokazali svoje dobro srce te podržali donatorsku akciju i kušali sarmu spremljenu od varaždinskog zelja uz glazbene izvedbe zbora umirovljenika „Prigorčica“ iz Bisaga.

Sarmu su dijelile upraviteljica Zaklade Vita Jadranka Bahlen i Marija Cafuk iz OPG-a Cafuk koja je donirala varaždinsko zelje.

Upraviteljica Zaklade Bahlen najavila je da će Zaklada tijekom godine organizirati više ovakvih akcija. „Ovo je prva akcija u ovoj godini za pomoć djeci oboljeloj od teških bolesti. Nadamo se da ćemo na ovaj način prikupiti što više sredstava za pomoć našoj djeci jer smo osjetili potrebu da je sve više djece kojima trebaju financijska sredstva, odnosno njihovim roditeljima, u njihovom liječenju, kupnji lijekova i kupnji ortopedskih pomagala. Na ovaj ćemo način svakih nekoliko mjeseci pokušati sufinancirati rad Zaklade Vita kako bi pomogli što većem broju djece u Varaždinskoj županiji” – istaknula je Bahlen.

Akciju Zaklade podržali su i župan Anđelko Stričak, zamjenica župana Silvija Zagorec te predsjednik Skupštine Varaždinske županije dr. sc. Josip Križanić. „Danas smo ovdje kako bismo podržali akciju u organizaciji Zaklade Vita. Zahvaljujem svima koji su se odazvali i dali svoj doprinos te još jednom pokazali veliko srce. Svi znamo da je sama dijagnoza veliki udarac u emocionalnom i financijskom smislu za cijelu obitelj te smo kao zajednica dužni na neki način olakšati im svakodnevnicu. Još jednom zahvaljujem svima jer smo se okupili s jednim plemenitim ciljem, a to je dobrobit djece.” – rekla je Zagorec.

U organizaciji i provođenju donatorske akcije sudjelovali su i članovi Upravnog odbora Zaklade Vita na čelu s predsjednicom Odbora prof. dr. sc. Ninom Begičević Ređep.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Poduzetnici i obrtnici s područja Općine Petrijanec na Špancirfestu 2023.

    Općina Petrijanec nastavlja suradnju sa Lokalnom akcijskom grupom Sjeverozapad te se i ove godine uspješno predstavila na manifestaciji koju organizira Grad Varaždin – Špancirfestu. Zahvaljujemo svim tvrtkama koje su se odazvale našem pozivu i predstavile dio svojih proizvoda koje uspješno već godinama unazad proizvode na području općine Petrijanec. Tako su se predstavili: Nika konstrukcije d.o.o., AMK strojarstvo, DiV GP, LM PVC stolarija, Royal M – frizerski boutique.   “Cilj […]

  today29/08/2023 18

  0%