play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Srednja škola „Arboretum Opeka“ Marčan u Nizozemskoj

Načelnik dr.sc. Branimir Štimec, prof. u sklopu projekta Uspostave Regionalnog centra kompetentnosti iz poljoprivrede je na studijskom posjetu Nizozemskoj. Projektom su planirani posjeti Srednjoj Strukovnoj školi Terra MBO/VET Groningen, Suikerlaan Groningen, Royal Flora Holland Eelde, Škola Eelde, Haren Hortus Botanicus, Kloosterhuis, posjeta uzgajivačima tulipana u polderu VaVitulip, Giethoorn, De Cruydthoeck te Keukenhof.

Srednja škola „Arboretum Opeka“ Marčan najveći je promotor Općine Vinica te se svaki dan ponosim da naša mala općina postaje prozor u cijeli svijet. Izuzetno sam zadovoljan što sam bio učenik Srednje škole „Arboretum Opeka“ Marčan koja danas ne samo da je poznata u cijeloj našoj regiji, već razvija suradnju po cijelom svijetu. Svi koji upišu našu školu imat će jednu od najboljih edukacija te će raditi na novoj i modernoj opremi. Svoje vještine stjecat će preko programa škole, ali i diljem svijeta. Suradnja sa ravnateljem Brkićem je na zavidnom nivou te Općina Vinica i srednja škola dišu kao jedno.“, izjavio je načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec,prof.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Povodom dana Varaždinske županije odana počast preminulim građanima i poginulim braniteljima

  Kod križa branitelja na gradskome groblju u Varaždinu dužnosnici Varaždinske županije, župan Anđelko Stričak, njegova zamjenica Silvija Zagorec te predsjednik Županijske skupštine Josip Križanić  položili su vijenac i zapalili svijeće u pratnji Husarske garde u spomen poginulim braniteljima te preminulim građanima naše Županije. Župan Stričak pozvao je na minutu šutnje sve prisutne dok je predsjednik Županijske skupštine Križanić istaknuo kako se već tradicionalno  na Blagdan Male Gospe, zaštitnice Varaždinske županije […]

  today08/09/2022 96

  0%