play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Srednja škola „Arboretum Opeka“ Marčan u Nizozemskoj

Načelnik dr.sc. Branimir Štimec, prof. u sklopu projekta Uspostave Regionalnog centra kompetentnosti iz poljoprivrede je na studijskom posjetu Nizozemskoj. Projektom su planirani posjeti Srednjoj Strukovnoj školi Terra MBO/VET Groningen, Suikerlaan Groningen, Royal Flora Holland Eelde, Škola Eelde, Haren Hortus Botanicus, Kloosterhuis, posjeta uzgajivačima tulipana u polderu VaVitulip, Giethoorn, De Cruydthoeck te Keukenhof.

Srednja škola „Arboretum Opeka“ Marčan najveći je promotor Općine Vinica te se svaki dan ponosim da naša mala općina postaje prozor u cijeli svijet. Izuzetno sam zadovoljan što sam bio učenik Srednje škole „Arboretum Opeka“ Marčan koja danas ne samo da je poznata u cijeloj našoj regiji, već razvija suradnju po cijelom svijetu. Svi koji upišu našu školu imat će jednu od najboljih edukacija te će raditi na novoj i modernoj opremi. Svoje vještine stjecat će preko programa škole, ali i diljem svijeta. Suradnja sa ravnateljem Brkićem je na zavidnom nivou te Općina Vinica i srednja škola dišu kao jedno.“, izjavio je načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec,prof.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U subotu i nedjelju prikupljanje uzoraka vina za izložbu vina “Vinea 2023.”

  U organizaciji Udruge „Vinea“ Vinica i Općine Vinica u subotu, 29. travnja, s početkom u 12 sati u dvorani Općine Vinica održat će se 23. izložba vina Vinea 2023. Prikupljanje uzoraka započinje danas, u subotu, 15. travnja, od 14 do 20 sati, a nastavit će se u nedjelju, 16. travnja, od 10 do 18 sati u velikoj dvorani Općine Vinica u Marčanu. Uzorak vina mora biti u tri boce po […]

  today15/04/2023 50

  0%