play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Snježana Cerjan kandidatkinja HDZ-a za načelnicu Općine Maruševec

Kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice za načelnicu Općine Maruševec je mag. iur. Snježana Cerjan. Ona ima 35 godina radnog staža, od čega pet godina u gospodarstvu, a preostali dio u zdravstvu na rukovodećim poslovima.

„S obzirom na ogromno radno i stručno iskustvo, ali i cjeloživotno učenje iz raznih područja prava i društvenog djelovanja, smatram da posjedujem znanje, vještine i kvalitete organizatora, a želja mi je i motivacija uložiti sve svoje znanje i sposobnost za kvalitetu življenja u našoj općini“, poručila je Cerjan koja je najavila okretanje mještanima te aktivan i transparentan rad uz uključivanje Općine u projekte financirane iz EU fondova. „Kao nastavak ključnog projekta Aglomeracije, definitivno ću raditi na rješavanju sigurnosti prometovanja na našim cestama i putovima unutar naše općine, oživljavanju kulturnih dobara, stvaranju sportsko-rekreacijskih površina, brizi o zaštiti okoliša prije svega kroz aktivno praćenje i sanaciju divljih deponija raznovrsnog otpada, stavljanju u funkciju državne imovine. Posebno najavljujem aktivnosti usmjerene na pomoć našim mještanima, a kao sveobuhvatnu mjeru koja će pomoći svakoj zaposlenoj osobi vidim kroz smanjenje prireza porezu na dohodak. Briga o mladim obiteljima, ali i starijim i nemoćnim mještanima, kao i o nezaposlenima mora biti prioritet, ne samo kroz financijska davanja, već i kroz druge vidove pomoći“, naglasila je kandidatkinja HDZ za načelnicu Općine Maruševec. „Kao buduća načelnica imam jasnu viziju i plan za razvoj općine u cjelini, obuhvaćajući podjednako svih 16 naselja, a transparentnost namjene i trošenje proračunskog novca vidim kroz medije, općinski list, pa i osobna druženja s mještanima putem zborova građana što smatram ključnim potezom na putu do našeg zajedničkog uspjeha“, poručila je Cerjan.

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije i saborski zastupnik Anđelko Stričak istaknuo je da je Cerjan prva žena kandidatkinja za načelnicu Općine Maruševec, općine na pola puta između dva najveća grada u županiji, Varaždina i Ivanca. „Smatramo da je to dobar potez i za općinu i za našu stranku. Općina je poznata po tome što je u njoj jedno vrijeme živio hrvatski pjesnik Gustav Krklec. Između ostalog, Općina Maruševec je jedina općina u našoj županiji koja ima i obrazovnu vertikalu od vrtića do fakulteta. Ovdje se nalaze dječji vrtić, osnovna i srednja škola te Teološki fakultet. Ovi lijepi, pitomi maruševečki bregi Bogom su dani za razvoj OPG-ova i obrtništva te će naša načelnica sa svojim timom poduzeti sve da se općina razvija u tom smjeru i da bude ugodna ruralna sredina za život svih žitelja“, rekao je Stričak koji je izdvojio i dva najveća projekta na području Općine Maruševec – Aglomeraciju koja je u tijeku i bit će završena u idućem mandatu, dok su južni dijelovi općine vezani na buduću trasu brze ceste Varaždin-Ivanec-Lepoglava.

Kandidaturu Snježane Cerjan za načelnicu Općine Maruševec podržao je i dosadašnji predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Maruševec Dragutin Kišić. „Siguran sam da će naša kandidatkinja za načelnicu svojim znanjem i iskustvom potaknuti razvoj općine za dobrobit svih mještana. Ono što je još važnije da uz stručnost ima volju i energiju za napredak svih mjesta koja su u sastavu općine, a to je ono što nam treba“, rekao je Kišić.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Zahvaljujući Vladi RH, za Opću bolnicu Varaždin osigurano više od 6 milijuna eura za podmirenje dijela troškova

  Vlada Republike Hrvatske na sjednici održanoj u četvrtak donijela je odluku o isplati sredstava bolnicama kojima je osnivač država, odnosno županije, s ciljem pokrivanja dijela dugova prema dobavljačima i veledrogerijama.   Točnije, radi se o sredstvima kojima će bolnice podmiriti dugove prema dobavljačima lijekova te potrošnog i ugradbenog medicinskog materijala. Za tu je namjenu Vlada osigurala 59 milijuna eura, a pomoć veća od 6 milijuna eura stići će i Općoj […]

  today16/06/2023 16

  0%