play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sanja Kolenko kandidatkinja za zamjenicu župana

23. travnja, na predstavljanju liste koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke braće Radić, Bloka umirovljenici zajedno i Demokratske kneginečke stranke prisustvovali su kandidati za načelnike i gradonačelnike, kandidati sa liste za članove Županijske skupštine, a posebno se predstavila Sanja Kolenko, kandidatkinja za zamjenicu župana Varaždinske županije.

Predstavljanju je prisustvovao i Krunoslav Lukačić, kandidat za župana Varaždinske županije, kao i v.d. predsjednika ŽO HNS Varaždinske županije Marijan Škvarić koji je u uvodu predstavio županijsku listu:

„Na našoj listi za Županijsku skupštinu nalazi se ukupno 37 kandidata i kandidatkinja i moram reći da je to spoj mladosti i iskustva, jedna nova snaga županije. Vodili smo brigu da naša lista obuhvaća sve krajeve naše županije, a posebno želim istaknuti činjenicu da je na našoj listi gotovo jednak broj žena i muškaraca. U varaždinskoj županiji sa svojim kandidatima za gradonačelnike i načelnike izlazimo u jedinicama lokalne samouprave koje obuhvaćaju preko 65% stanovnika Varaždinske županije. To pokazuje našu snagu i uvjeren sam u pobjedu svih naših kandidata.”

Kandidat za župana Krunoslav Lukačić u svojem nastupu je predstavio Sanju Kolenko, kao kandidatkinju za svoju zamjenicu: „Ono što govorim od prvog dana kada sam objavio svoju kandidaturu, danas dokazujem i konkretnim potezima – okupio sam tim stručnih, mladih, sposobnih i iskusnih ljudi kojima se danas pridružuje i kandidatkinja za zamjenicu župana. – Sanja Kolenko. Garancija da ćemo raditi odličan posao su moje kolege iz HNS-a s dugogodišnjim iskustvom u izvršnoj vlasti koji su nam danas došli pružiti podršku. Zajedno činimo spoj mladosti i iskustva i nova smo snaga županije”

„Ukratko ću vam predstaviti kolegicu Sanju, a o svojim idejama i prijedlozima će vas i sama na kraju upoznati. Dolazi iz općine Klenovnik gdje je trenutno zamjenica načelnika općine – jedna od rijetkih u našoj županiji. Pravnica koja ima iskustva u realizaciji svih vrsta projekata – od komunalnih, društvenih i gospodarskih financiranih sa nacionalne i europske razine – definitivno je iskazala svoju sposobnost u projektu dogradnje Dječjeg vrtića gdje je bila voditeljica projekta koji je uspješno realiziran. Želim posebno naglasiti Sanjin angažman na području socijalne skrbi i humanitarnog rada. Sudjelovala je u provođenju projekta „Zaželi – pomoć u kući starijim i nemoćnim osobama“ te sudjelovala u brojnim humanitarnim akcijama za pomoć obiteljima slabijeg imovinskog statusa. Radila je brojne poslove na području civilne zaštite, kulture, unapređenju i zaštite okoliša te poticala razvoj turizma.”

U svojem izlaganju Sanja Kolenko predstavila je svoju viziju aktivnosti za koje misli da su potrebni u našoj županiji: „Želim zahvaliti županijskoj organizaciji HNS-a što me kandidirala na jednu ovakvu funkciju, koju prije svega vidim kao dužnost, kao mjesto s kojeg mogu direktno pomoći u stvaranju boljih uvjeta za život svih stanovnika naše prelijepe županije. Iako je moja općina Klenovnik jedna od najmanjih u županiji, to je moj kraj kojeg volim, gdje sam odrasla i kroz radni vijek skupila mnoga iskustva. Mislim da male sredine iz koje i ja dolazim, dodatno očvrsnu pojedinca i daju mu snagu da ostvari velike snove.”

„Svu svoju energiju, radne navike i iskustvo usmjerit ću, zajedno sa svojim stranačkim kolegom Krunoslavom, na razvoj brojnih, a nažalost neiskorištenih potencijala koje naš kraj, tj. naša županija ima. Prioritet će nam, uz razvoj obrta, malog i srednjeg poduzetništva, razvoja turizma, poticanje rasta poljoprivredne proizvodnje, prije svega biti osiguranje uvjeta za dostojanstvenu starost naših starijih i sretno i bezbrižno odrastanje naših najmlađih stanovnika. Smatram da Kruno i ja činimo tim koji posjeduje znanje, iskustvo, ideje, ali i entuzijazam i snagu neophodnu za županiju kakvu trebamo. Želimo biti primjer mladim ljudima koji žele bolju budućnost za sebe i svoju djecu. I zato: vidimo se u drugom krugu!”

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  „Mljet, Sadržaj sreće“: knjiga vrsnog varaždinskog kardiologa oduševila Varaždince

  Omiljeni varaždinski kardiolog, a svojedobno i mljetski liječnik, dr. Siniša Car, u Varaždinu je predstavio knjigu kolumni „Mljet, Sadržaj sreće“. Nakon uspješnog dubrovačkog predstavljanja dr. Car posjetio je rodni Varaždin kako bi predstavio knjigu „Mljet, Sadržaj sreće“. Ovaj ugledni varaždinski kardiolog iznenadio je medije i javnost kada je 2016. zamijenio užurbanu varaždinsku okolinu otokom Mljetom. Sljedećih pet godina, radeći kao liječnik opće medicine, dr. Car je pisao i tjedne kolumne […]

  today29/12/2021 74

  0%