play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sanja Kolenko kandidatkinja za zamjenicu župana

23. travnja, na predstavljanju liste koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke braće Radić, Bloka umirovljenici zajedno i Demokratske kneginečke stranke prisustvovali su kandidati za načelnike i gradonačelnike, kandidati sa liste za članove Županijske skupštine, a posebno se predstavila Sanja Kolenko, kandidatkinja za zamjenicu župana Varaždinske županije.

Predstavljanju je prisustvovao i Krunoslav Lukačić, kandidat za župana Varaždinske županije, kao i v.d. predsjednika ŽO HNS Varaždinske županije Marijan Škvarić koji je u uvodu predstavio županijsku listu:

„Na našoj listi za Županijsku skupštinu nalazi se ukupno 37 kandidata i kandidatkinja i moram reći da je to spoj mladosti i iskustva, jedna nova snaga županije. Vodili smo brigu da naša lista obuhvaća sve krajeve naše županije, a posebno želim istaknuti činjenicu da je na našoj listi gotovo jednak broj žena i muškaraca. U varaždinskoj županiji sa svojim kandidatima za gradonačelnike i načelnike izlazimo u jedinicama lokalne samouprave koje obuhvaćaju preko 65% stanovnika Varaždinske županije. To pokazuje našu snagu i uvjeren sam u pobjedu svih naših kandidata.”

Kandidat za župana Krunoslav Lukačić u svojem nastupu je predstavio Sanju Kolenko, kao kandidatkinju za svoju zamjenicu: „Ono što govorim od prvog dana kada sam objavio svoju kandidaturu, danas dokazujem i konkretnim potezima – okupio sam tim stručnih, mladih, sposobnih i iskusnih ljudi kojima se danas pridružuje i kandidatkinja za zamjenicu župana. – Sanja Kolenko. Garancija da ćemo raditi odličan posao su moje kolege iz HNS-a s dugogodišnjim iskustvom u izvršnoj vlasti koji su nam danas došli pružiti podršku. Zajedno činimo spoj mladosti i iskustva i nova smo snaga županije”

„Ukratko ću vam predstaviti kolegicu Sanju, a o svojim idejama i prijedlozima će vas i sama na kraju upoznati. Dolazi iz općine Klenovnik gdje je trenutno zamjenica načelnika općine – jedna od rijetkih u našoj županiji. Pravnica koja ima iskustva u realizaciji svih vrsta projekata – od komunalnih, društvenih i gospodarskih financiranih sa nacionalne i europske razine – definitivno je iskazala svoju sposobnost u projektu dogradnje Dječjeg vrtića gdje je bila voditeljica projekta koji je uspješno realiziran. Želim posebno naglasiti Sanjin angažman na području socijalne skrbi i humanitarnog rada. Sudjelovala je u provođenju projekta „Zaželi – pomoć u kući starijim i nemoćnim osobama“ te sudjelovala u brojnim humanitarnim akcijama za pomoć obiteljima slabijeg imovinskog statusa. Radila je brojne poslove na području civilne zaštite, kulture, unapređenju i zaštite okoliša te poticala razvoj turizma.”

U svojem izlaganju Sanja Kolenko predstavila je svoju viziju aktivnosti za koje misli da su potrebni u našoj županiji: „Želim zahvaliti županijskoj organizaciji HNS-a što me kandidirala na jednu ovakvu funkciju, koju prije svega vidim kao dužnost, kao mjesto s kojeg mogu direktno pomoći u stvaranju boljih uvjeta za život svih stanovnika naše prelijepe županije. Iako je moja općina Klenovnik jedna od najmanjih u županiji, to je moj kraj kojeg volim, gdje sam odrasla i kroz radni vijek skupila mnoga iskustva. Mislim da male sredine iz koje i ja dolazim, dodatno očvrsnu pojedinca i daju mu snagu da ostvari velike snove.”

„Svu svoju energiju, radne navike i iskustvo usmjerit ću, zajedno sa svojim stranačkim kolegom Krunoslavom, na razvoj brojnih, a nažalost neiskorištenih potencijala koje naš kraj, tj. naša županija ima. Prioritet će nam, uz razvoj obrta, malog i srednjeg poduzetništva, razvoja turizma, poticanje rasta poljoprivredne proizvodnje, prije svega biti osiguranje uvjeta za dostojanstvenu starost naših starijih i sretno i bezbrižno odrastanje naših najmlađih stanovnika. Smatram da Kruno i ja činimo tim koji posjeduje znanje, iskustvo, ideje, ali i entuzijazam i snagu neophodnu za županiju kakvu trebamo. Želimo biti primjer mladim ljudima koji žele bolju budućnost za sebe i svoju djecu. I zato: vidimo se u drugom krugu!”

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Evidentiran 61 novi slučaj zaraze koronavirusom

  U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentiran 61 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Broj novozaraženih u tjedan dana na 100.000 stanovnika je 238, dok je 14-dnevna incidencija na 100.000 stanovnika 484. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 78 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je 39 smješteno na lokaciji u Varaždinu, a 39 osoba je u Klenovniku. U jedinici intenzivnog liječenja nalazi se 12 osoba, od kojih je 11 […]

  today01/04/2021 97

  0%