play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sanacija uništenih hodnih ploha i nova regulacija za pješačku zonu u Varaždinu

Grad Varaždin je u suradnji s tvrtkom Vodogradnja, ugovornim izvoditeljem hodnih ploha u gradskoj jezgri, započeo na intenzivnoj sanaciji uništenih hodnih površina. Gradonačelnik dr. sc. Neven Bosilj je naglasio kako će se sanirati sve hodne površine koje se značajno uništavaju zbog intenzivnih prolazaka dostavnih vozila te da je potrebno takve prolaske bolje regulirati.

 

„Nakon Špancirfesta uredit ćemo Ulicu Ivana Gundulića koja je najviše uništena dostavnim vozilima jer postojeće plohe ne mogu podnijeti konstantne prolaske vozila takve težine, lome se i pucaju. Inzistiram na tome da bolje reguliramo prolazak dostavnih i svih drugih automobila kroz pješačku zonu koja je počela ličiti na autoput. Uz uništavanje hodnih površina, to predstavlja i opasnost za naše pješake. Zato ćemo na sve ulaze u pješačku zonu postaviti pomične stupiće koji će omogućiti prolaz u zonu isključivo stanarima koji imaju parkirna mjesta unutar svojih dvorišta. Dostavna vozila više neće moći ulaziti u pješačku zonu i vršit će dostavu kolicima, osim u iznimnim i posebno odobrenim slučajevima.“ – najavio je gradonačelnik Neven Bosilj.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Okićena božićna drvca u centru Sračinca

  Djeca članice i članovi Dječjeg vijeća Općine Sračinec, uz pomoć članica Udruge žena Preslica i Općine Sračinec, okitila su božićna drvca u centru Sračinca. Došla su pod vodstvom učiteljice Đurđice Kovačić, vijećnice Općinskog vijeća Općine Sračinec, a s pripremljenim ukrasima dočekala ih je Stanka Miko, predsjednica Udruge žena Preslica Sračinec. „Tradicionalno uz blagdan Božića palimo ukrasnu uličnu rasvjetu, kitimo drvca na zelenoj površini uz općinsku zgradu, a upaljena je i […]

  today06/12/2021 111

  0%