play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sanacija uništenih hodnih ploha i nova regulacija za pješačku zonu u Varaždinu

Grad Varaždin je u suradnji s tvrtkom Vodogradnja, ugovornim izvoditeljem hodnih ploha u gradskoj jezgri, započeo na intenzivnoj sanaciji uništenih hodnih površina. Gradonačelnik dr. sc. Neven Bosilj je naglasio kako će se sanirati sve hodne površine koje se značajno uništavaju zbog intenzivnih prolazaka dostavnih vozila te da je potrebno takve prolaske bolje regulirati.

 

„Nakon Špancirfesta uredit ćemo Ulicu Ivana Gundulića koja je najviše uništena dostavnim vozilima jer postojeće plohe ne mogu podnijeti konstantne prolaske vozila takve težine, lome se i pucaju. Inzistiram na tome da bolje reguliramo prolazak dostavnih i svih drugih automobila kroz pješačku zonu koja je počela ličiti na autoput. Uz uništavanje hodnih površina, to predstavlja i opasnost za naše pješake. Zato ćemo na sve ulaze u pješačku zonu postaviti pomične stupiće koji će omogućiti prolaz u zonu isključivo stanarima koji imaju parkirna mjesta unutar svojih dvorišta. Dostavna vozila više neće moći ulaziti u pješačku zonu i vršit će dostavu kolicima, osim u iznimnim i posebno odobrenim slučajevima.“ – najavio je gradonačelnik Neven Bosilj.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Toplički vatrogasci proslavili 150 godina postojanja: Vatrogastvo nije samo naša dužnost, već i naša strast

  Dobrovoljno vatrogasno društvo Varaždinske Toplice u subotu je, 18. svibnja održalo svečanu sjednicu povodom proslave 135. obljetnica začetka vatrogastva u topličkom kraju. Velikoj svečanosti u Varaždinskim Toplicama odazvali su se brojni gosti i uzvanici, od vatrogasaca do dužnosnika. Predsjednik topličkog DVD-a Darko Belavić otvorio je svečanu sjednicu, rekavši pritom kako se na ovaj dan prisjećaju prošlosti, slave sadašnjost i s ponosom gledaju u budućnost DVD-a. – Naša zajednica je posebna, […]

  today20/05/2024 11

  0%