play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sajmište na Banfici od subote 29. svibnja ponovo otvoreno

Temeljem Odluke Nacionalnog stožera Republike Hrvatske, od petka 28. svibnja na snagu stupaju blaže epidemiološke mjere protiv koronavirusa. Među ostalim, dozvoljava se i organiziranje sajmova na otvorenom uz obavezno nošenje maske, stoga će na Sajmištu Banfica, od ove subote 29. svibnja, ponovno biti dozvoljena prodaja rabljene robe.

Vrijedit će to i za Sajmište u Biškupcu koje već neko vrijeme funkcionira kao DRIVE – IN tržnica samo za voće, povrće, cvijeće i presadnice.  Idućeg četvrtka, 3. lipnja, zbog blagdana Tijelova, Sajmište u Biškupcu neće raditi, no ubuduće će biti otvoreno i za obrtnike kao i za prodaju domaćih životinja te ugostiteljstvo.

Iz Gradske tržnice pozivaju sve prodavače i posjetitelje sajmova da koriste maske, te da se i dalje pridržavaju nužnih epidemioloških mjera.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Ostvaren dugogodišnji san stanovnika Općine Sveti Ilija – uz Dan Varaždinske županije otvorena nova škola

  Dan Varaždinske županije obilježen je jučer na posebno svečan način: u Svetom Iliji otvorena je nova školska zgrada OŠ „Vladimir Nazor“ te je održana svečana sjednica Županijske skupštine Varaždinske županije. Uz domaćine, župana Anđelka Stričaka i njegovu zamjenicu Silviju Zagorec, predsjednika Županijske skupštine dr. sc. Josipa Križanića, načelnika Općine Sveti Ilija Marina Bosilja i ravnateljicu OŠ Sveti Ilija Anđelku Rihtarić, na svečanosti su bili predsjednik Vlade RH mr. sc. Andrej […]

  today09/09/2022 261

  0%