play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rotary klub Trakošćan u Ukrajinu poslao medicinsku pomoć vrijednu 55.000 kuna

Rotary klub Trakošćan pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za Ukrajinu koja se suočava s ruskom invazijom i velikom humanitarnom katastrofom popraćenu patnjom brojnih Ukrajinaca. U samo nekoliko dana, zahvaljujući svojim članovima, tvrtkama i pojedincima koji su podržali akciju, prikupljeno je 55.000 kuna. Tim su sredstvima kupljene velike količine lijekova i medicinske opreme za pružanje hitne medicinske pomoći koji su upućeni u Ukrajinu. U dogovoru s ukrajinskim veleposlanstvom lijekovi i medicinska oprema biti će dostavljeni u grad Lavov.

“Zahvalni smo svima koji su podržali ovu našu akciju zahvaljujući kojoj smo, u vrlo kratkom periodu, uspjeli za prikupljena sredstva kupiti i u Ukrajinu poslati velike količine medicinskih proizvoda koji su, nažalost, trenutno neophodni Ukrajincima”, poručili su iz RC Trakošćana.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Pedesetak branitelja na generalnoj probi u varaždinskom kazalištu

  Na sinoćnjoj generalnoj probi predstave Majka Hrabrost i njezina djeca, koja će večeras biti premijerno odigrana na Velikoj sceni varaždinskog kazališta, bilo je i pedesetak branitelja i članova njihovih obitelji. Članove braniteljskih udruga na generalnu probu ove antiratne drame Bertolta Brechta pozvao je njen redatelj Krešimir Dolenčić. - To je ipak Brechtov teatar, publika je ovdje lice i bilo mi je jako stalo da ljudi dođu na probu, važno nam […]

  today24/02/2023 109

  0%