play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rotary klub Trakošćan u Ukrajinu poslao medicinsku pomoć vrijednu 55.000 kuna

Rotary klub Trakošćan pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za Ukrajinu koja se suočava s ruskom invazijom i velikom humanitarnom katastrofom popraćenu patnjom brojnih Ukrajinaca. U samo nekoliko dana, zahvaljujući svojim članovima, tvrtkama i pojedincima koji su podržali akciju, prikupljeno je 55.000 kuna. Tim su sredstvima kupljene velike količine lijekova i medicinske opreme za pružanje hitne medicinske pomoći koji su upućeni u Ukrajinu. U dogovoru s ukrajinskim veleposlanstvom lijekovi i medicinska oprema biti će dostavljeni u grad Lavov.

“Zahvalni smo svima koji su podržali ovu našu akciju zahvaljujući kojoj smo, u vrlo kratkom periodu, uspjeli za prikupljena sredstva kupiti i u Ukrajinu poslati velike količine medicinskih proizvoda koji su, nažalost, trenutno neophodni Ukrajincima”, poručili su iz RC Trakošćana.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Na akciji darivanja krvi u Ivancu prikupljeno 76 doza

  Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala jučer u prostorijama Centra za socijalnu skrb Ivanec za darivatelje šireg ivanečkog područja. Akciji je pristupilo 78 darivatelja, a prikupljeno je 76 doza dragocjene tekućine. Iz Kluba 100+ akciji su se odazvali Ivan Bregović koji je 123 puta darivao krv i Josip Poje koji je krv darivao 112. puta. U veliku obitelj darivatelja pridružilo 5 novih darivatelja. Iduća […]

  today14/12/2022 36

  0%