play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rotary klub Trakošćan u Ukrajinu poslao medicinsku pomoć vrijednu 55.000 kuna

Rotary klub Trakošćan pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za Ukrajinu koja se suočava s ruskom invazijom i velikom humanitarnom katastrofom popraćenu patnjom brojnih Ukrajinaca. U samo nekoliko dana, zahvaljujući svojim članovima, tvrtkama i pojedincima koji su podržali akciju, prikupljeno je 55.000 kuna. Tim su sredstvima kupljene velike količine lijekova i medicinske opreme za pružanje hitne medicinske pomoći koji su upućeni u Ukrajinu. U dogovoru s ukrajinskim veleposlanstvom lijekovi i medicinska oprema biti će dostavljeni u grad Lavov.

“Zahvalni smo svima koji su podržali ovu našu akciju zahvaljujući kojoj smo, u vrlo kratkom periodu, uspjeli za prikupljena sredstva kupiti i u Ukrajinu poslati velike količine medicinskih proizvoda koji su, nažalost, trenutno neophodni Ukrajincima”, poručili su iz RC Trakošćana.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  O čemu su raspravljali vidovečki vijećnici?

  Petra Pozder nova je vijećnica u Općinskom vijeću Općine Vidovec. Svoju prisegu položila je na  4. sjednici Općinskog vijeća Općine Vidovec u prostorijama etno kuće KITEC u Domitrovcu.  Pozder, inače nezavisna kandidatkinja na zajedničkoj listi HDZ-HSU,  zamijenila je dosadašnju vijećnicu Ivančicu Košić Čačić koja je svoj mandat stavila u mirovanje iz osobnih razloga. Na dnevnom redu 4. sjednice vidovečkog Vijeća našao se Prijedlog 2. izmjena i dopuna Proračuna Općine Vidovec […]

  today08/11/2021 16