play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rotary klub Trakošćan u Ukrajinu poslao medicinsku pomoć vrijednu 55.000 kuna

Rotary klub Trakošćan pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za Ukrajinu koja se suočava s ruskom invazijom i velikom humanitarnom katastrofom popraćenu patnjom brojnih Ukrajinaca. U samo nekoliko dana, zahvaljujući svojim članovima, tvrtkama i pojedincima koji su podržali akciju, prikupljeno je 55.000 kuna. Tim su sredstvima kupljene velike količine lijekova i medicinske opreme za pružanje hitne medicinske pomoći koji su upućeni u Ukrajinu. U dogovoru s ukrajinskim veleposlanstvom lijekovi i medicinska oprema biti će dostavljeni u grad Lavov.

“Zahvalni smo svima koji su podržali ovu našu akciju zahvaljujući kojoj smo, u vrlo kratkom periodu, uspjeli za prikupljena sredstva kupiti i u Ukrajinu poslati velike količine medicinskih proizvoda koji su, nažalost, trenutno neophodni Ukrajincima”, poručili su iz RC Trakošćana.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Otvoren natječaj za prvi Recital duhovne poezije „Sveti Martin, svetac milosrđa i dijeljenja“

  Objavljen je Natječaj za prvi Recital duhovne poezije „Sveti Martin, svetac milosrđa i dijeljenja“, Breznički Hum 2021.   Na natječaju mogu sudjelovati autori/ce s dosad neobjavljenim pjesmama napisanim na svim mjesnim govorima, izričajima, dijalektima i narječjima hrvatskog jezika. Svaki/a se autor/ica može natjecati s najviše dvije pjesme duhovne tematike.   Pjesme trebaju biti potpisane zaporkom.   Podatci o autoru/ci (objašnjenje zaporke) šalju se u e-mail poruci zajedno s pjesmama, u […]

  today30/06/2021 137

  0%