play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ritam misli proslavio sedmi rođendan Impuls poezije

23. rujna 2021. kod pjesničkog javora započela je proslava sedmog rođendana Impuls poezije.

Poezija kao izvor pozitivnih vibracija zaokružila je još jednu godinu prepunu previranja i strahova te s vjerom u bolje ”drugačije” zagrabila iz bunara prepunog hladne vode svježinu i prostrla riječi poetskim nebom. Prisutni pjesnici još jednom su dokazali da ni teška vremena ne mogu spriječiti poetsku misao da se množi i dijeli.

Udruga Ritam misli proslavila je rođendan Impuls poezije, sedam godina uzastopnog rada i trajanja, u krugu prijatelja, pjesnika, glazbenika i ljubitelja pjesničkog izričaja. Ove godine, zbog epidemioloških mjera proslavi je bio nazočan ograničeni broj pjesnika koji su se svojom poezijom povezali u nerazrješivo klupko pozitivnih misli.

Prisjetili su se samih početaka, daleke 2014. kada su u krugu dvadesetak pjesnika započeli pulsirati u Impuls poeziji. Svaki novi Impuls donosio je nove boje na poetskom nebu. Varaždinskoj publici predstavljeni su mnogi svjetski autori, velikani pjesničkog neba i posve nepoznati pjesnici iz sjene koji putuju svojom poezijom prema ljubiteljima poetske riječi.

Ritam misli i njeni utemeljitelji, pjesnički par, Ljubica Ribić i Milan Novak svojim su dosadašnjim radom postavili dobre temelje za kuću poetskih misli, a na ljubiteljima poezije je da je svojim stvaralaštvom dižu u vis.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Predsjednik Milanović u Varaždinu: “Ovdje je jedna od najjačih proslava Prvog maja u Hrvatskoj!”

  Međunarodni praznik rada, proslavljen je u nedjelju 1. svibnja 2022. godine na Izletištu Drava u Varaždinu prigodnim programom i podjelom graha za više tisuća posjetitelja.  Proslavi je prisustvovao i Zoran Milanović, predsjednik Republike Hrvatske sa suradnicima. Mnogobrojnim okupljenim građanima čestitku je uputio gradonačelnik dr.sc. Neven Bosilj: Nakon godina kada su bile uvedene mjere zbog korone, ponovo se imamo priliku ovdje družiti. Izuzetno mi je drago što smo se okupili u […]

  today02/05/2022 285

  0%