play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ritam misli proslavio sedmi rođendan Impuls poezije

23. rujna 2021. kod pjesničkog javora započela je proslava sedmog rođendana Impuls poezije.

Poezija kao izvor pozitivnih vibracija zaokružila je još jednu godinu prepunu previranja i strahova te s vjerom u bolje ”drugačije” zagrabila iz bunara prepunog hladne vode svježinu i prostrla riječi poetskim nebom. Prisutni pjesnici još jednom su dokazali da ni teška vremena ne mogu spriječiti poetsku misao da se množi i dijeli.

Udruga Ritam misli proslavila je rođendan Impuls poezije, sedam godina uzastopnog rada i trajanja, u krugu prijatelja, pjesnika, glazbenika i ljubitelja pjesničkog izričaja. Ove godine, zbog epidemioloških mjera proslavi je bio nazočan ograničeni broj pjesnika koji su se svojom poezijom povezali u nerazrješivo klupko pozitivnih misli.

Prisjetili su se samih početaka, daleke 2014. kada su u krugu dvadesetak pjesnika započeli pulsirati u Impuls poeziji. Svaki novi Impuls donosio je nove boje na poetskom nebu. Varaždinskoj publici predstavljeni su mnogi svjetski autori, velikani pjesničkog neba i posve nepoznati pjesnici iz sjene koji putuju svojom poezijom prema ljubiteljima poetske riječi.

Ritam misli i njeni utemeljitelji, pjesnički par, Ljubica Ribić i Milan Novak svojim su dosadašnjim radom postavili dobre temelje za kuću poetskih misli, a na ljubiteljima poezije je da je svojim stvaralaštvom dižu u vis.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  90 godina rada s djecom s teškoćama u Varaždinu 

  Dana 8. listopada 2021. Centar Tomislav Špoljar slavi 90 godina organiziranog rada sa učenicima s teškoćama u razvoju. Centar za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar iz Varaždina danas je svima znan pod tim imenom ne samo u Varaždinu, već u cijeloj Hrvatskoj. Riječ je o ustanovi za odgoj i obrazovanje s posebnim uvjetima za učenike s većim teškoćama u razvoju koja obuhvaća osnovnoškolski odgoj i obrazovanje učenika s lakim intelektualnim […]

  today08/10/2021 8