play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ritam misli poezijom obilježava mjesec ljubavi i maskiranja

Udruga „Ritam misli“ koju predvode pjesnici Ljubica Ribić i Milan Novak u veljači organiziraju niz pjesničkih susreta, a prvi je na rasporedu već u subotu, 10. veljače.

S početkom u 11 sati taj će se dan nedaleko raskršća Ulice Otona Župančića i Ulice Eugena Kumičića u Varaždinu održati program „Na kavu s umjetnikom“, pri čemu će se uz poeziju i glazbu obilježiti Slovenski dan kulture, te se osvrnuti na književni rad slovenskog književnika Otona Župančića i hrvatskog književnika Eugena Kumičića.

 

Nadalje, u utorak, 13 veljače s početkom u 19 sati u kavani Stara vaga u Varaždinu organizira se novi pjesnički „IMPULS“ ovaj put uz maske. „I ove godine stavit ćemo maske i uz stihove biti na trenutak netko drugi. Pošaljite svoju pjesmu na e-mail ljubica.m.ribic@gmail.com i dođite na maskenbal. Pročitat ćete stihove nekog drugog i pokušati pogoditi čiji su. Vaše stihove će pročitati netko drugi. Bit će to maskenbal osmijeha.“ – poručuju iz Udruge „Ritam misli“.

 

U četvrtak, 15. veljače s početkom u 18 sati performans ”Lađa od lubja” i izložba ”Naoko nespojivo” pripremaju se u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Lepoglavi, dok se 17. veljače od 18 sati u Domu kulture u Sračincu priređuje promocija zbirke poezije ”Molitva za ljubav” autorice Terezije Flegar. Bogat program završava 20. veljače, uz večer poezije i glazbe ”Put emocija”, a što će se s početkom u 16 sati i 30 minuta održati u Domu za starije i nemoćne u Varaždinu.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Načelnik Mirko Korotaj održao prijem za 13-ero novorođene djece i njihove roditelje

  U općini Cestica je od siječnja ove godine novorođeno 13-ero djece, šest djevojčica i sedam dječaka. Za njih i njihove roditelje načelnik Mirko Korotaj pripremio je u srijedu, 19.06.2024. godine prijem i darivanje jednokratne novčane pomoći u iznosu od 270,00 eura po novorođenom djetetu. Jednokratna novčana potpora za novorođenče predstavlja značajnu financijsku pomoć koja se isplaćuje roditeljima kako bi podržala troškove djeteta. Načelnik je ovim putem upoznao nazočne s aktivnostima […]

  today25/06/2024 49

  0%