play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Ritam misli poezijom obilježava mjesec ljubavi i maskiranja

Udruga „Ritam misli“ koju predvode pjesnici Ljubica Ribić i Milan Novak u veljači organiziraju niz pjesničkih susreta, a prvi je na rasporedu već u subotu, 10. veljače.

S početkom u 11 sati taj će se dan nedaleko raskršća Ulice Otona Župančića i Ulice Eugena Kumičića u Varaždinu održati program „Na kavu s umjetnikom“, pri čemu će se uz poeziju i glazbu obilježiti Slovenski dan kulture, te se osvrnuti na književni rad slovenskog književnika Otona Župančića i hrvatskog književnika Eugena Kumičića.

 

Nadalje, u utorak, 13 veljače s početkom u 19 sati u kavani Stara vaga u Varaždinu organizira se novi pjesnički „IMPULS“ ovaj put uz maske. „I ove godine stavit ćemo maske i uz stihove biti na trenutak netko drugi. Pošaljite svoju pjesmu na e-mail ljubica.m.ribic@gmail.com i dođite na maskenbal. Pročitat ćete stihove nekog drugog i pokušati pogoditi čiji su. Vaše stihove će pročitati netko drugi. Bit će to maskenbal osmijeha.“ – poručuju iz Udruge „Ritam misli“.

 

U četvrtak, 15. veljače s početkom u 18 sati performans ”Lađa od lubja” i izložba ”Naoko nespojivo” pripremaju se u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Lepoglavi, dok se 17. veljače od 18 sati u Domu kulture u Sračincu priređuje promocija zbirke poezije ”Molitva za ljubav” autorice Terezije Flegar. Bogat program završava 20. veljače, uz večer poezije i glazbe ”Put emocija”, a što će se s početkom u 16 sati i 30 minuta održati u Domu za starije i nemoćne u Varaždinu.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Gradonačelnik Čehok sastao se s ravnateljem i Upravnim vijećem Gradske knjižnice

  Gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok i njegova zamjenica Sandra Malenica u novoj čitaonici „Metel Ožegović“ održali su susret s ravnateljem knjižnice Mariom Šoštarićem i članovima Upravnog vijeća koji iz epidemioloških razloga nisu prisustvovali otvorenju. Gradonačelnik im je zahvalio na trudu koji su uložili u otvaranje nove knjižnice te iskoristio prigodu da knjižnici pokloni primjerak svoje knjige, udžbenika filozofije za četvrte razrede gimnazije koja je upravo izašla iz tiska. Ravnatelj knjižnice Mario […]

  today30/04/2021 55

  0%