play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rezultati pojačanog nadzora vozila i vozača tijekom vikenda

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su u od 10. do 12. prosinca 2021. godine na području Policijske uprave varaždinske proveli pojačani nadzor vozila i vozača u prometu.

Za vrijeme pojačanog nadzora ukupno su utvrđena 23 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, 1 prekršaj odbijanja alkotestiranja, 35 prekršaja vožnje nepropisnom brzinom, 36 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 14 prekršaja nepropisne uporabe mobitela, 2 prekršaja upravljanja prije stjecanja prava, 2 prekršaja upravljanja u vrijeme zabrane te 114 ostalih prekršaja, odnosno sveukupno je utvrđeno 227 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Najviša utvrđena koncentracija alkohola iznosi 3.31 g/kg alkohola u organizmu, dok najviša utvrđena nepropisna brzina iznosi 95 km/h.

Svi vozači zatečeni u vožnji pod utjecajem alkohola su isključeni iz prometa, 4 vozača su smještena u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a jedan vozač je uhićen i doveden na Općinski sud u Varaždinu.

Za vrijeme akcije prigodnim poklon paketom darivana je vozačica Emilija Višnjić iz Donjeg Kućana, koja nije zatečena u počinjenju prekršaja, niti se zadnjih 10 godina vodi u evidenciji prekršaja u cestovnom prometu.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sanirano klizište u naselju Zolmani

  Postavljanjem asfalta na saniranom dijelu kolnika lokalne nerazvrstane ceste NC-123 završila je sanacija klizišta u naselju Zolmani na području Mjesnog odbora Zlogonje. Završnim radovima postavljanja asfaltnog tepiha prethodila je sanacija dijela oštećenog kolnika uz izgradnju potpornog zida koji će spriječiti daljnje klizanje tla. "Klizišta su na području Grad Lepoglave prouzročila brojna oštećenja na komunalnoj infrastrukturi otežavajući život građanima na područjima na kojima su se dogodila. Najčešće je riječ o oštećenjima […]

  today08/09/2021 52

  0%