play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rezultati Europsko prvenstvo u kajak slalomu

Na Europskom juniorskom i U 23 prvenstvu u kajak kanu slalomu održanom u slovenskom Solkanu na rijeci Soči Kajak kanu klub Varteks predstavljalo je dvoje reprezentativaca, seniorka Katja Bengeri i junior Nikola Novosel.

U kategoriji kajaka jednosjeda (K1) seniorke do 23 godine Katja Bengeri se plasirala na 30. mjesto. Katja je nastupila i u disciplini kanu jednosjed (C1) gdje se također plasirala na 30. mjesto.

Junior Nikola Novosel nastupio je u kajaku jednosjedu i zauzeo 50. mjesto. Nastupio je i u ekipnoj vožnji kajaka (3xK1) gdje se s Martinom Vegšeom i Jakovom Matoševićem iz Zagreba plasirao na 10. mjesto.

Ovaj tjedan u Solkanu će se održati Europsko juniorsko i U 23 prvenstvo u kajak kanu spustu na kojem će nastupiti četiri juniorska reprezentativca iz Kajak kanu kluba Varteks Varaždin.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  SDP Varaždinske županije kao konstruktivna oporba u Županijskoj skupštini

  S konstituiranjem Županijske skupštine i polaganjem svečane prisege vijećnika, vijećnici SDP-a opredijelili su se kao jedina oporbena stranka u Županijskoj skupštini Varaždinske županije.   Kao što je poznato, konstituiranjem Županijske skupštine, izabran je predsjednik Županijske skupštine te njegovi potpredsjednici, a na poziciju potpredsjednika Županijske skupštine iz redova oporbenih stranaka izabran je SDP-ov načelnik općine Petrijanec, Željko Posavec.   Na dnevnom redu sjednice izabrani su i članovi radnih tijela Skupštine. Tako je […]

  today25/06/2021 36