play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rezultati Europsko prvenstvo u kajak slalomu

Na Europskom juniorskom i U 23 prvenstvu u kajak kanu slalomu održanom u slovenskom Solkanu na rijeci Soči Kajak kanu klub Varteks predstavljalo je dvoje reprezentativaca, seniorka Katja Bengeri i junior Nikola Novosel.

U kategoriji kajaka jednosjeda (K1) seniorke do 23 godine Katja Bengeri se plasirala na 30. mjesto. Katja je nastupila i u disciplini kanu jednosjed (C1) gdje se također plasirala na 30. mjesto.

Junior Nikola Novosel nastupio je u kajaku jednosjedu i zauzeo 50. mjesto. Nastupio je i u ekipnoj vožnji kajaka (3xK1) gdje se s Martinom Vegšeom i Jakovom Matoševićem iz Zagreba plasirao na 10. mjesto.

Ovaj tjedan u Solkanu će se održati Europsko juniorsko i U 23 prvenstvo u kajak kanu spustu na kojem će nastupiti četiri juniorska reprezentativca iz Kajak kanu kluba Varteks Varaždin.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Sport

  Gradonačelnik Neven Bosilj čestitao Marinu Rantešu na europskoj bronci

  Varaždinca Marina Ranteša, jednog od ponajboljih svjetskih BMX vozača u Gradskoj vijećnici primio je Neven Bosilj, gradonačelnik Grada Varaždina. Čestitao mu je na nedavno osvojenoj brončanoj medalji u disciplini BMX slobodni stil na Europskom prvenstvu održanom u Münchenu te na 1. mjestu na Challenge Tour koje se održalo protekli vikend u Varaždinu. Za uspjeh je dodatno financijski nagrađen, a gradonačelnik  Bosilj je na prijemu u Gradskoj vijećnici istaknuo:  U Münchenu […]

  today30/08/2022 120

  0%