play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Reformisti za Valentinovo darivali umirovljenice

Predsjednik Reformista Radimir Čačić, saborska zastupnica Natalija Martinčević te predsjednik Interesnog odbora umirovljenika Reformista Varaždinske županije Vladimir Kozjak darivali su ove godine povodom Valentinova umirovljenice, članice Udruge umirovljenika i osoba starije životne dobi „Solidarnost“ Varaždin. Više od sto članova ove Udruge danas je uz pjesmu, ples i dobro raspoloženje proslavilo Dan zaljubljenih.

Predsjednica Udruge umirovljenika „Solidarnost“ Mira Letić iskazala je zadovoljstvo odazivom članova koji su nakon božićnog druženja s nestrpljenjem čekali novo druženje. Udruga umirovljenika i osoba starije životne dobi „Solidarnost“ je udruga koja broji gotovo 200 članova s područja cijele Varaždinske županije. Tijekom svog rada organizirali su brojne humanitarne aktivnosti, predavanja, izlete te druženja. Kako su istaknuli iz ove Udruge novi članovi su i više nego dobrodošli.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Sport

  U Lepoglavi održan košarkaški kamp

  Pedesetak djevojčica i dječaka iz osnovnih škola s područja Grada Lepoglave tri se dana, od 2. do 4. studenog, u Lepoglavi upoznavalo s osnovama košarkaške igre. Svi oni bili su sudionici "Košarkaškog kampa Lepoglava 2021.", kojeg je u navedenom terminu, u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Lepoglave, inicijativom građana Mindset, Gradom Lepoglavom i Nezavisnom udrugom mladih, organizirao Košarkaški klub Lepoglava. Na Kampu su sudjelovali osnovnoškolci svih dobnih skupina, od […]

  today08/11/2021 54

  0%