play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Reformisti Praznik rada proslavili u Martijancu

Ovogodišnju proslavu 1.svibnja, Praznika rada, Reformisti su pripremili u općini Martijanec, na ŠRC-u ‘Plitvica‘ u Sudovčini.

Okupljanje članova i simpatizera počelo je već u jutarnjim satima, a za sve okupljene oko podneva podijeljen je prvomajski grah i sarma. Uz odličnu atmosferu i dobru glazbu, brojni okupljeni posjetitelji proveli su ovaj praznik u ugodnom druženju.

Proslavi su se pridružili predsjednik Reformista Radimir Čačić i saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević, državni tajnik u Ministarstvu obrazovanja Tomislav Paljak, podpredsjednik Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Željko Bedeković, zamjenica direktora Fonda za zaštitu okoliša Alenka Kočiša Čičin-Šain, načelnica općine Trnovec Bartolovečki Verica Vitković, domaćin Branimir Nađ, načelnik općine Martijanec, te predsjednica Gradskog vijeća grada Varaždina, Zdravka Grđan.

Predsjednik Reformista Radimir Čačić, saborska zastupnica Natalija Martinčević, predsjednica GV Zdravka Grđan i predsjedništvo Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije ujutro su posjetili i Izletište Drava u Varaždinu, gdje su dočekali predsjednika Republike Hrvatske, Zorana Milanovića.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  U okviru proslave Dana Grada Lepoglave predstavljena zbirka pjesama “Mušmule je okitio snijeg”

  "Mušmule je okitio snijeg" naziv je zbirke pjesama predstavljene u petak, 10. prosinca u Lepoglavi. Pjesnički je to prvijenac novinarke Ljiljane Vuglač s kojom se, u okviru programa obilježavanja Dana Grada Lepoglave, priliku dobila upoznati lepoglavska publika. "Ovih dana često govorimo o ulaganjima, proračunskim brojkama, kilometrima cesta i sličnim temama. Ponekad je potrebno fokus skrenuti prema nečemu što je dijametralno suprotno tome, nečem lijepom što nam treba, lijepoj pisanoj riječi […]

  today13/12/2021 109

  0%