play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Reformisti Praznik rada proslavili u Martijancu

Ovogodišnju proslavu 1.svibnja, Praznika rada, Reformisti su pripremili u općini Martijanec, na ŠRC-u ‘Plitvica‘ u Sudovčini.

Okupljanje članova i simpatizera počelo je već u jutarnjim satima, a za sve okupljene oko podneva podijeljen je prvomajski grah i sarma. Uz odličnu atmosferu i dobru glazbu, brojni okupljeni posjetitelji proveli su ovaj praznik u ugodnom druženju.

Proslavi su se pridružili predsjednik Reformista Radimir Čačić i saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević, državni tajnik u Ministarstvu obrazovanja Tomislav Paljak, podpredsjednik Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Željko Bedeković, zamjenica direktora Fonda za zaštitu okoliša Alenka Kočiša Čičin-Šain, načelnica općine Trnovec Bartolovečki Verica Vitković, domaćin Branimir Nađ, načelnik općine Martijanec, te predsjednica Gradskog vijeća grada Varaždina, Zdravka Grđan.

Predsjednik Reformista Radimir Čačić, saborska zastupnica Natalija Martinčević, predsjednica GV Zdravka Grđan i predsjedništvo Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije ujutro su posjetili i Izletište Drava u Varaždinu, gdje su dočekali predsjednika Republike Hrvatske, Zorana Milanovića.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Na UZV kukova beba, roditelji više ne moraju putovati u Čakovec ili Koprivnicu

  Unatoč tome što Varaždinska županija i dalje bilježi velik broj novooboljelih od koronavirusa, te što se broj hospitaliziranih zbog pogoršane kliničke slike uzrokovane koronavirusom kreće oko 200, a određeni postotak njih završi i na respiratoru, u Općoj bolnici Varaždin, zahvaljujući velikom zalaganju svih djelatnika i prilagodbom načina rada zadržan je kontinuitet pružanja zdravstvene zaštite građanima Varaždinske županije. Međutim, posebno raduje činjenica da i u ovo teško i zahtjevno vrijeme iz […]

  today27/12/2021 235

  0%