play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Rasvijetljeni sportski tereni u Gredi i Druškovcu

Nakon što je zadnjih godina učinkovita LED rasvjeta zasvijetlila na sportskim terenima u naseljima Maruševec, Novaki, Jurketinec, Čalinec i Donje Ladanje, u minulim su tjednima završeni radovi na osvjetljavanju malonogometnih igrališta kod područnih škola u Gredi i Druškovcu.

Općina Maruševec iz godine u godinu izdvaja proračunska sredstva u cilju poboljšanja sportske infrastrukture na svom području ne bi li na taj način potaknula što veći broj građana na bavljenje sportom, rekreaciju i treniranje.

Ove su godine na red došli tereni u sklopu područnih škola u Gredi i Druškovcu, koje učenici kroz dan koriste za provođenje programa tjelesne i zdravstvene kulture, vikendima nogometaši za utakmice malonogometne lige, a od sada je sportašima omogućeno korištenje terena u večernjim i noćnim satima.

Riječ je o investiciji vrijednosti 17 tisuća eura koje je Općina Maruševec ove godine namijenila Osnovnoj školi Gustav Krklec Maruševec da bi igrališta kod područnih škola opremila dugo očekivanom i potrebnom LED rasvjetom. Svake godine izdvajamo značajna proračunska sredstva za modernizaciju i održavanje sportske infrastrukture u našem vlasništvu. Veseli me što mladi po postavljanju rasvjete više vremena provode na sportskim terenima i nadam se da će tako biti i ovdje – rekao je prilikom obilaska igrališta u Gredi i Druškovcu načelnik Općine Mario Klapša.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dan otvorenih vrata višestambene građevine POS-a u Cestici

  U četvrtak, 26. kolovoza od 10 do 18 sati održat će se Dan otvorenih vrata višestambene građevine POS-a na lokaciji u Cestici, Sportska ulica 7. Tom će prilikom predstavnici APN-a zainteresiranim građanima prezentirati višestambenu građevinu odnosno nekretnine (stanove) koji su predmet Oglasa za prodaju nekretnine u vlasništvu APN-a objavljenog dana 29. lipnja 2021. godine s rokom prijave do 01. rujna 2021. godine.   Pozivaju se svi zainteresirani za kupnju ili najam […]

  today24/08/2021 217

  0%