play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Prkiralište kod varaždinske tržnice bit će privremeno zatvoreno

Parkiralište automobila na Trgu bana Jelačića kod varaždinske tržnice bit će privremeno zatvoreno zbog radova, postavljanja senzora i novog iscrtavanja mjesta za parkiranje.  Početak izvođenja radova predviđa se za ponedjeljak 21. studenog, a svi bi radovi trebali završiti do kraja tjedna, odnosno u pet dana. U navedenom periodu će biti onemogućeno parkiranje vozila na prostoru parkirališta na Trgu bana Jelačića, zbog reorganizacije rasporeda naplatnih parkirališnih mjesta i montaže parkirnih senzora. Riječ je o završnoj fazi realizacije projekta „Uvođenje pametnog prometnog rješenja za inteligentno upravljanje javnim parkirnim površinama Grada Varaždina“.

 

Grad Varaždin je proveo postupak jednostavne nabave u okviru provedbe projekta sufinanciranog  od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost – razvoj pametnih i održivih rješenja i usluga – „Uvođenje pametnog rješenja za inteligentno upravljanje javnim parkirnim površinama grada Varaždina“, te je s trgovačkim društvom Mobilisis d.o.o. sklopljen Ugovor o nabavi parking senzora.

 

Po završetku radova, izvijestit ćemo javnost o svim ostalim detaljima projekta sufinanciranog sredstvima eurofondova.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Sveti Nikola uručio poklone djeci u Cestici

  Povodom blagdana Svetog Nikole, u ponedjeljak, 6. prosinca, polaznici Dječjeg vrtića Zeko Cestica održali su, u dvorani Kulturnog centra Cestica, s početkom u 12 sati, prigodnu priredbu. Zbog epidemioloških mjera priredba je održana bez prisustva publike, a pljeskom je na izvedenom programu djeci čestitalo rukovodstvo Dječjeg vrtića Zeko i načelnik općine Cestica Mirko Korotaj. Sam program sa zanimanjem je pratio i Sveti Nikola, a pošto je bio veliki broj djeci […]

  today07/12/2021 66 1

  0%