play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Prkiralište kod varaždinske tržnice bit će privremeno zatvoreno

Parkiralište automobila na Trgu bana Jelačića kod varaždinske tržnice bit će privremeno zatvoreno zbog radova, postavljanja senzora i novog iscrtavanja mjesta za parkiranje.  Početak izvođenja radova predviđa se za ponedjeljak 21. studenog, a svi bi radovi trebali završiti do kraja tjedna, odnosno u pet dana. U navedenom periodu će biti onemogućeno parkiranje vozila na prostoru parkirališta na Trgu bana Jelačića, zbog reorganizacije rasporeda naplatnih parkirališnih mjesta i montaže parkirnih senzora. Riječ je o završnoj fazi realizacije projekta „Uvođenje pametnog prometnog rješenja za inteligentno upravljanje javnim parkirnim površinama Grada Varaždina“.

 

Grad Varaždin je proveo postupak jednostavne nabave u okviru provedbe projekta sufinanciranog  od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost – razvoj pametnih i održivih rješenja i usluga – „Uvođenje pametnog rješenja za inteligentno upravljanje javnim parkirnim površinama grada Varaždina“, te je s trgovačkim društvom Mobilisis d.o.o. sklopljen Ugovor o nabavi parking senzora.

 

Po završetku radova, izvijestit ćemo javnost o svim ostalim detaljima projekta sufinanciranog sredstvima eurofondova.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Udruga Ritam misli priređuje književne programe i u ožujku

  Udruga Ritam misli tijekom ožujka priprema tri književna programa. Prvi je najavljen za ponedjeljak, 6. ožujka s početkom u 16 sati kada će pjesnici predvođeni Ljubicom Ribić i Milanom Novakom održati poetski program za korisnike Doma za starije i nemoćne osobe u Zavojnoj ulici u Varaždinu. Drugi program je najavljen za utorak, 7. ožujka u Staroj vagi gdje će se od 19 sati u Jezičcu literature predstaviti pjesnikinja Vere Vujović […]

  today01/03/2023 61

  0%