play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Pripreme za Špancirfest 2022 – objavljena dva poziva

Pripreme za ovogodišnji Špancirfest, koji će biti održan od 19. do 28. kolovoza u punom su jeku. Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Špancirfesta, objavila je dva važna poziva.

POZIV ZA SUORGANIZATORA GASTRO ZONE STARI GRAD I KAPUCINSKI TRG

Gastronomski sadržaji Špancirfesta iznimno su važan dio festivalske ponude i identiteta. Osmišljavanje zanimljivog, kreativnog i održivog koncepta popularnih gastro zona izazovan je, ali i poslovno primamljiv projekt, kojim bi najveći i najpopularniji hrvatski festival trebao napraviti novi kvalitativni sadržajni iskorak.

Upravo objavljeni poziv podrazumijeva trogodišnju suradnju u realizaciji dviju, lokacijski veoma zanimljivih gastro-zona.

Zona Kapucinski trg

https://www.spancirfest.com/poziv-za-iskazivanje-interesa-suorganizatora-spancirfesta-2022-2024-zona-kapucinski-trg/

Zona Stari grad

https://www.spancirfest.com/poziv-za-iskazivanje-interesa-suorganizatora-spancirfesta-2022-2024-zona-stari-grad/

POZIV za zakup izlagačko-prodajnih prostora na ŠPANCIRFESTU 2022.

Špancirfest svake godine privlači tisuće posjetitelja dnevno što ga čini i iznimno privlačnim tržištem za razne izlagače i obrtnike. Izlagačko-prodajna ponuda Špancirfesta nezaobilazni je dio festivala, a posjetitelji značajan dio svoje pažnje i vremena tijekom boravka na njemu, posvećuju razgledavanju i kupovanju raznih proizvoda i suvenira na štandovima i kućicama razmještenima po cijeloj povijesnoj jezgri Varaždina. To potvrđuju i podaci o iz godine u godinu sve većem prometu u trgovini i ugostiteljstvu tijekom kolovoza, koji potvrđuju iznimnu vrijednost tržišta koje Špancirfest stvara.

Turistička zajednica grada Varaždina je, kao dio priprema za ovogodišnji Špancirfest, objavila poziv za zakup izlagačko prodajnih prostora na festivalu pa pozivamo sve zainteresirane poslovne subjekte da ga prouče i što prije se jave jer interes raste iz godine u godinu.

https://www.spancirfest.com/poziv-za-zakup-izlagacko-prodajnih-prostora-na-spancirfestu-2022/

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Predstavljeni projekti za mlade Varaždince

  U multimedijalnoj dvorani Gradskog muzeja Varaždin u palači Herzer, u ponedjeljak 29. kolovoza predstavljeni su projekti za mlade Varaždince pristigli na javni poziv Odbora za mlade Gradskog vijeća Grada Varaždina. Predstavljanju projekata nazočio je zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković koji je uvodno naglasio. „Zadovoljstvo mi je predstaviti ovaj projekt po kojem smo prvi među većim gradovima u Hrvatskoj. U proračunu smo predvidjeli sredstva za mlade i njihove projekte kojim će pokazati […]

  today30/08/2022 18

  0%