play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Prijavite se na još jedno zanimljivo besplatno predavanje u Varaždinskim Toplicama

Kako bi odgovorio na rastuće promjene u svijetu i dao svojim građanima priliku da steknu nova znanja i iskustva, Grad Varaždinske Toplice u suradnji s edukacijskom platformom „ValoreSchool” organizira niz besplatnih predavanja na kojima od stručnjaka mogu doznati kako što kvalitetnije upravljati svojim financijama i pametno investirati svoj novac.

Nakon dvije uspješne edukacije, u srijedu, 24. svibnja s početkom u 17 sati u holu topličke Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića održat će se treća na temu naše imovine na raskrižju. Financijski stručnjaci Iris Addaline i Peter Kopinšek sa zainteresiranim će građanima podijeliti svoje znanje i iskustva o upravljanju financijama te ih upoznati s utjecajem inflacije na njihovu imovinu i ulaganja, utjecajem krize bankarskog sustava, pojmom ekonomske recesije i trebamo li od nje strahovati te financijskim rješenjima i trendovima do kraja desetljeća. „Živimo u neizvjesnom vremenu rastuće inflacije koja pred našim očima topi stvoreno bogatstvo. Na financijskim i gospodarskim tržištima vlada neizvjesnost. Promjene snažno utječu na živote pojedinaca i tvrtki. Pitanje je što ako tržišta ostanu iracionalna dulje od naše sposobnosti plaćanja? Znamo da će sljedećih pet godina biti presudno. Vaše će odluke utjecati na vaš budući život i živote sljedeće generacije. Na događaju ćete saznati kako stručnjaci gledaju na budućnost i gdje vide rješenja” – poručuju organizatori.

Tako će Kopinšek, financijski savjetnik s više od 15 godina financijskog iskustva u plemenitim metalima, bankarstvu, osiguranju, dionicama, zajedničkim fondovima i kritovalutama održati predavanje na temu „Utjecaj inflacije na našu imovinu; ekonomska recesija da ili ne?”, a Iris Addaline, financijska stručnjakinja za fizičke plemenite metale govorit će o financijskim rješenjima za promijenjene uvjete.

Edukacija je besplatna za sve zainteresirane građane, no broj mjesta je ograničen, a prijave se primaju najkasnije do ponedjeljka, 22. svibnja na e-mail adrese: info@valores.hr ili renata.prstec@varazdinske-toplice.hr.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Trnovcu Bartolovečkom podjela diploma mještanima osposobljenima za korištenje defibrilatora

  Jučer je u Trnovcu Bartolovečkom načelnica Verica Vitković uručila diplome svojim sumještanima koji su prošli obuku za korištenje defibrilatora. Općina Trnovec Bartolovečki je od strane Hrvatskog crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Varaždin zaprimila donaciju uređaja - defibrilatora Zoll AED+ koji će biti dostupan svim građanima Općine. Na području Općine osposobljeno je 12 osoba za provođenje osnovnih mjera održavanja života uz upotrebu AVD uređaja. Ormarić s uređajem postavljen je na […]

  today05/11/2021 75

  0%