play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Poklon paketi za Uskrs varaždinskim umirovljenicima

 

Varaždinskim umirovljenicima, članovima Udruge umirovljenika Grada Varaždina i Udruge umirovljenika Futur egzaktni danas, u četvrtak 21. ožujka 2024. podijeljeno je 180 uskrsnih poklon paketa u prostorijama udruge u Kolodvorskoj ulici.

Tim povodom ispred prostorija Udruge umirovljenika Grada Varaždina održana je kraća konferencija za novinare koju je otvorila Dubravka Biberdžić, v.d. upraviteljice Zaklade solidarnosti. Zahvalila se Petru Dominiću, direktoru agencije Tipo Marketing koji je donirao Zakladi solidarnosti Grada Varaždina  4 tisuće eura  za kupnju poklon paketa: Zahvaljujem donatoru čijim novcem je omogućeno Zakladi solidarnosti Grada Varaždina da se za najpotrebitije članove dviju udruga umirovljenika kupi ukupno 180 poklon paketa za Uskrs. U svakom paketu nalazi se šunka, 20 dkg kave, hren, ajvar, krastavci, keksi, litra ulja kila brašna i jedan čokoladni zeko. Paketi su primjereni i nadam se da će umirovljenici biti zadovoljni. – rekla je Dubravka  Biberdžić čestitajući sretan Uskrs svima nazočnima.

Miroslav Marković, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina izrazio je zadovoljstvo jer se pokazalo kako se na jedan drugačiji način može voditi briga za umirovljenike te se zahvalio donatoru, direktoru agencije Tipo Marketing koja je pokazali izrazitu društvenu odgovornost: Agencija organizira uspješne koncerte u Areni Varaždin. Direktor agencije sam se ponudio donirati sredstva i mislim da je ovo najprikladniji način da pokaže dobrotu i društvenu odgovornost. Zamolili smo ga da dođe na ovu konferenciju i pokaže svojim primjerom da je moguće na ovakav prihvatljiv način pomoći umirovljenicima. Same udruge odlučuju o tome kome idu ovi poklon paketi, onim članovima koji su najpotrebitiji. Nadam se da će se i druge tvrtke i poduzeća osvijestiti i ciljano donirati onima kojima je najpotrebnije.

Donator Petar Dominić bio je kratak u svojoj izjavi: Drago mi je da smo mogli pomoći. Nadam se da ćemo i u buduće biti tu da pomognemo. Bilo mi je zadovoljstvo pomoći u dogovoru s gradonačelnikom i  zamjenikom.

U ime umirovljenika zahvalili su Nevenka Kobal, predsjednica Udruge umirovljenika Grada Varaždina i Branimir Mihalinec, predsjednik Udruge Futur egzaktni.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Ponos i budućnost Varaždinske županije: Održan prijem za 28 državnih prvaka

  Varaždinska županija u školskoj godini 2022./2023. ima 28 državnih prvaka koji su osvojili 31 medalju. Za učenike osnovnih i srednjih škola koji su zajedno sa svojim mentorima postigli izniman rezultata na državnim natjecanjima te još jednom promovirali Varaždinsku županiju kao županiju znanja prijem je danas u atriju Županijske palače priredio župan Varaždinske županije Anđelko Stričak zajedno sa zamjenicom Silvijom Zagorec, predsjednikom Županijske skupštine dr. sc. Josipom Križanićem, te pročelnikom za […]

  today05/07/2023 102

  0%