play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Počinje podjela 120.000 kila organskog peletiranog gnojiva za 745 korisnika

Gradonačelnik Grada Varaždina donio je Odluku o dodjeli gnojiva za poticanje građana na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe. Odluka je, zajedno s tablicom korisnika koji su zadovoljili formalne uvjete Javnog poziva, objavljena na web stranici Grada Varaždina. Na Javni poziv Grada Varaždina za program poticanja građana za proizvodnju hrane za vlastite potrebe dodjelom organskog peletiranog gnojiva, koji je objavljen 7. ožujka 2022. godine, pristiglo je 1290 prijava. Pravo na poticaje ostvarilo je ukupno 745 korisnika kojima će biti podijeljeno 120.000 kila peletiranog organskog gnojiva domaćeg proizvođača. Grad Varaždin provodi ovu poticajnu mjeru kako bi pridonijeli proizvodnji hrane za vlastite potrebe na vlastitom zemljištu.

U postupku javne nabave za gnojivo i ove je godine odabrano trgovačko društvo Fidos d.o.o. iz Doljana, koji će podjelu gnojiva organizirati u svojoj poslovnici u Jalkovcu. Podjela peletiranog gnojiva počinje u srijedu, 6. travnja 2022. godine. Svi građani koji su ostvarili pravo na gnojivo, na kućne adrese će dobiti potvrdu o dodijeljenoj količini gnojiva, mjestu i vremenu kada ga mogu podići. Također, molimo korisnike da na preuzimanje ponesu osobnu iskaznicu i potvrdu koju su primili putem pošte.

Eventualne reklamacije potrebno je prijaviti najkasnije do petka, 8. travnja 2022. do 10 sati, pisanim putem na email gospodarstvo@varazdin.hr. Prilikom preuzimanja gnojiva molimo korisnike da poštuju sve mjere o sigurnosti građana od zaraze korona virusom koje su na snazi.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  9. Žetvene svečanosti svečanosti u Trnovcu Bartolovečkom

  U općini Trnovec Bartolovečki u subotu su održane 9. Žetvene svečanosti. Cilj ove manifestacije koju organizira KUD „Mak” Trnovec je oživljavanje, očuvanje i prenošenje tradicije na mlađe generacije.  Manifestacija je započela okupljanjem i blagoslovom sudionika u crkvi Majke Božje Snježne nakon čega su krenuli prema žitnom polju u trnovečkom Gaju, gdje ih je dočekala i pozdravila načelnica Verica Vitković.   „Poštujemo tradicije naših predaka i želimo ih njegovati. Žetvenom svečanosti […]

  today26/07/2021 96

  0%