play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Počeli radovi na sanaciji oborinske odvodnje u Podevčevu vrijedni 75 tisuća eura

Grad Novi Marof ulaže značajna sredstva u komunalnu infrastrukturu i podizanje njezine kvalitete. Tako su ovih dana počeli radovi na sanaciji oborinske odvodnje u naselju Podevčevo, nakon što je prethodno potpisan ugovor o izvođenju radova vrijedan 75 tisuća eura. Njega su potpisali novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač i Marinko Hođa, direktor tvrtke Novokom. Radovima će se, pojasnio je gradonačelnik Jenkač, značajno podići razina komunalne opremljenosti naselja te riješiti problematika oborinske odvodnje. !Nakon sanacije oborinske odvodnje u nekoliko naših naselja, nastavljamo s daljnjim ulaganjima u podizanje kvalitete komunalne infrastrukture na čitavom našem području. Grad Novi Marof svake godine u svom proračunu osigurava značajna sredstva za komunalnu infrastrukturu jer nam je cilj da svi naši stanovnici imaju jednake uvjete za život – rekao je Jenkač.

Riječ je o radovima na zacjevljenju cestovnog jarka uz nerazvrstanu cestu NC 1-100 u naselju Podevčevo. Ugradnjom betonskih odvodnih cijevi u jarak omogućit će se i proširenje kolnika nerazvrstane ceste, a one će se spojiti u postojeći propust kod raskrižja sa županijskom cestom ŽC 2050. Nakon realizacije ovih radova, u Podevčevu ćemo imati funkcionalan sustav oborinske odvodnje što će, osim podizanja kvalitete komunalne infrastrukture, doprinijeti i većoj prometnoj sigurnosti na ovoj nerazvrstanoj cesti, kao i sigurnosti mještana – dodao je gradonačelnik Jenkač.Radovi na sanaciji oborinske odvodnje trebali bi završiti do kraja lipnja.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Zelendvor ove nedjelje okuplja konjanike, konje i zaljubljenike u ove plemenite životinje

  Uz obilježavanje Dana Općine Petrijanec u Zelendvoru se ove nedjelje održavaju konjičke igre. Okupljanje konjanika počet će već od 9 sati, svečano postrojavanje je u 11 sati, slijedi vožnja dvoprega u 12 sati, a nakon ručka, u 15 sati će uslijediti tekličko jahanje i konjička štafeta. Organizatori Konjičkih igara, koje i ovaj put imaju međunarodni predznak, su Udruga „Konj moj prijatelj“ i Općina Petrijanec. Zelendvorska manifestacija po mnogo čemu je […]

  today21/06/2024

  0%