play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Počeli radovi na sanaciji oborinske odvodnje u Podevčevu vrijedni 75 tisuća eura

Grad Novi Marof ulaže značajna sredstva u komunalnu infrastrukturu i podizanje njezine kvalitete. Tako su ovih dana počeli radovi na sanaciji oborinske odvodnje u naselju Podevčevo, nakon što je prethodno potpisan ugovor o izvođenju radova vrijedan 75 tisuća eura. Njega su potpisali novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač i Marinko Hođa, direktor tvrtke Novokom. Radovima će se, pojasnio je gradonačelnik Jenkač, značajno podići razina komunalne opremljenosti naselja te riješiti problematika oborinske odvodnje. !Nakon sanacije oborinske odvodnje u nekoliko naših naselja, nastavljamo s daljnjim ulaganjima u podizanje kvalitete komunalne infrastrukture na čitavom našem području. Grad Novi Marof svake godine u svom proračunu osigurava značajna sredstva za komunalnu infrastrukturu jer nam je cilj da svi naši stanovnici imaju jednake uvjete za život – rekao je Jenkač.

Riječ je o radovima na zacjevljenju cestovnog jarka uz nerazvrstanu cestu NC 1-100 u naselju Podevčevo. Ugradnjom betonskih odvodnih cijevi u jarak omogućit će se i proširenje kolnika nerazvrstane ceste, a one će se spojiti u postojeći propust kod raskrižja sa županijskom cestom ŽC 2050. Nakon realizacije ovih radova, u Podevčevu ćemo imati funkcionalan sustav oborinske odvodnje što će, osim podizanja kvalitete komunalne infrastrukture, doprinijeti i većoj prometnoj sigurnosti na ovoj nerazvrstanoj cesti, kao i sigurnosti mještana – dodao je gradonačelnik Jenkač.Radovi na sanaciji oborinske odvodnje trebali bi završiti do kraja lipnja.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dodjeljene potpore iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael”

  U Županijskoj palači u Varaždinu održano je svečano potpisivanje ugovora o dodjeli financijske potpore na području prevencije kriminaliteta iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ Varaždinske županije. Naime, početkom ožujka ove godine objavljen je Javni poziv za dodjelu novčanih sredstava za: preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte koje se kontinuirano provode određeno vrijeme i prepoznati su kao učinkoviti u prevenciji kriminaliteta, odnosno za nove preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili […]

  today07/06/2023 5

  0%