play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Plesni klub SpinBox ispunio dvoranu Kulturnog centra Ivan Rabuzin

Produkcija plesnog studija SpinBox dupkom je napunila veliku dvoranu Kulturnog centra „Ivan Rabuzin”, a produkciji je prisustvovao i gradonačelnik Grada Novi Marof Siniša Jenkač.

Plesači od 3,5 godine pa sve do 17 godina oduševljavali su publiku svojim plesnim pokretima, a plesali su u disciplinama modernih plesova. Godišnjom produkcijom plesnog studija želi se obilježiti i pokazati sve ono što se radilo kroz cijelu godinu. A radilo se, ali i ostvarilo, puno toga. „Od prošle godine pamtimo Svjetsko prvenstvo u Poreču gdje smo ostvarili odličan rezultat. Prošli smo skupinu kao profesionalci, a mi smo strogo amaterski plesači – tjedno dva puta treniramo po sat vremena. To nam je bila velika odskočna daska za dalje” – izjavila je Karmen Maršić Ferenčina.

Plesni studio SpinBox iskoristio je pandemijsko razdoblje za treninge, ali i promociju putem Youtube videa kojima su željeli privući nove plesačice i plesače, ali isto tako i pokazati se javnosti. A kada su krenula natjecanja i okupljanja, studio broji same uspjehe. „Kako su krenula ponovno natjecanja, nismo se vratili s niti jednog bez barem dva pehara! Već ove godine smo na međunarodnom natjecanju u Budimpešti osvojili dva prva mjesta, a u svibnju idemo na natjecanje u Zadar” – poručila je Maršić Ferenčina te dodala kako su sve to pripreme za veliko finale koje ih čeka u listopadu: „Ispunili smo sve uvjete i kriterije te se plasirali na Svjetsko prvenstvo u Cipru. U Cipar idu ekipe već od 6 godina pa na dalje. To je samo dokaz odličnog rada našeg plesnog studija” – istaknula je Maršić Ferenčina.

U plesnoj produkciji uživao je i gradonačelnik Jenkač koji je istaknuo kako će Grad i dalje nastaviti pružati podršku Plesnom studiju SpinBox, koji broji brojne članove i članice iz šireg novomarofskog područja. „Bitno je da imaju podršku Grada jer kvalitetno rade već godinama te potiču mlade da se aktivno bave nečim korisnim, a isto tako i zabavnim. Uvjeren sam kako će i dalje nastavljati osvajati pehare na natjecanjima. Na taj način, SpinBox odlično promovira sebe, ali i sam Grad Novi Marof” – izjavio je Jenkač.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U prostoru Županijske palače održan božićni sajam tradicionalnih kolača

  Turistička zajednica Varaždinske županije u suradnji s Varaždinskom županijom organizirala je božićni sajam tradicionalnih kolača koji je održan u ulaznom prostoru Županijske palače u Varaždinu. Tako su se na jednom mjestu mogli vidjeti, a i kušati, tradicionalni kolači koje su nekad davno pripremale naše bake, a i danas su neizostavan element svakog blagdanskog stola. Za ukusne i mirisne slastice pobrinule su se vrijedne članice Udruge žena Općine Vidovec, Udruge žena […]

  today10/12/2022 49

  0%