play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Petrijanečki učenici završili školu plivanja

Učenici trećih razreda petrijanečke Osnovne škole završili su prošli tjedan obuku plivanja koja se već tradicionalno organizira svake godine. Veselu školu plivanja rado je pohađalo svih 67 učenika iako su došli s različitim predznanjima. U tome im se pridružila i Općina Petrijanec koja je njihovu školu plivanja sufinancirala u iznosu od 2.245,00 eura.

Diplome učenicima podijelili su ravnateljica Osnovne škole Petrijanec Valerija Paljak i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.
Ovo je jedan hvalevrijedan projekt jer znanje plivanja je od neprocjenjive važnosti za svakog pojedinca a pogotovo djecu. Cilj je ovaj program škole plivanja provoditi i sljedećih godina za sve učenike koji budu pohađali 3. razred. Dani u školi plivanja djeci brzo prolaze. Djeca su zadovoljna i puna pitanja i drago mi je da sam i ove godine mogao podijeliti diplome zadovoljnim učenicima. Kad se jednom propliva stečeno znanje se dodatno usavršava. Program ljetne škole plivanja postao je tradicionalan i veoma cijenjen kod djece, ali i njihovih roditelja kojima smo maksimalno olakšali ovim sufinanciranjem – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec

Osim usvajanja plivačkih vještina mali polaznici su se i odlično zabavili, proveli ugodno vrijeme na bazenima jer se plivati uči kroz igru, a posljednji dan za sve je njih bio svečan s obzirom da su im podijeljene zaslužene diplome.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Počinje podjela 120.000 kila organskog peletiranog gnojiva za 745 korisnika

  Gradonačelnik Grada Varaždina donio je Odluku o dodjeli gnojiva za poticanje građana na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe. Odluka je, zajedno s tablicom korisnika koji su zadovoljili formalne uvjete Javnog poziva, objavljena na web stranici Grada Varaždina. Na Javni poziv Grada Varaždina za program poticanja građana za proizvodnju hrane za vlastite potrebe dodjelom organskog peletiranog gnojiva, koji je objavljen 7. ožujka 2022. godine, pristiglo je 1290 prijava. Pravo na […]

  today04/04/2022 105

  0%