play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Otvoreno SP u kuglanju Varaždin 2023.

U petak, 12. svibnja svečanom ceremonijom otvaranja počelo je XV. Svjetsko prvenstvo za mlađe juniore U18 i VIII. Svjetski kup za kadete U14.

Prilikom otvorenja, u ime gradonačelnika Nevena Bosilja sve prisutne pozdravio je g. Lovro Lukavečki, predsjednik Gradskog Vijeća Grada Varaždina, u ime Hrvatskog kuglačkog saveza, organizatora ovog natjecanja prisutnima se obratio predsjednik Prof. dr. sc. Tonči Mikac, a u ima WNBA-NBC govor je održao prvi dopredsjednik Jiji Jančalek.

Na ceremoniji otvorenja prisustvovala je 13 zemalja, a program su upotpunile djevojke iz Plesnog kluba FEEL i Cheerleading center BRAVO iz Varaždina.

Narednih dana održat će se natjecanje najboljih mladih svjetskih igračica i igrača, koji su budućnost kuglačkog sporta. Uvjeti na kuglani u Areni Varaždin podloga su i garancija prisustvovanja jednoj vrlo uzbudljivoj sportskoj manifestaciji.

Natjecanje će se održati prema slijedećem rasporedu:

13.05. Ekipno cure U18, Parovi Mix U14

14.05. Ekipno dečki, Tandem Mix U14

15.05. Tandem mix, tandem cure i dečki U18, Pojedinačno U14

16.05. Sprint cure i dečki U18

17.05. Pojedinačno cure i dečki U18

Naši predstavnici kod kadeta su Nina Gašparini i Franko Perković, a kod mlađih juniora/ki Nera Bakić, Sara Pejak, Paula Polanšćak, Dora Štetić, Anja Vicković, Niko Kalvi, Matej Mrle, Karlo Petranović, Fran Popović i Marin Zekić.

Za vrijeme trajanja XV. Svjetskog prvenstva za mlađe juniore U18 i VIII. Svjetskog kupa za kadete U14 osiguran je besplatan ulaz za sve.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Podijeljene potpore za novorođenčad s trnovečkog područja, najavljen i proračun za 2022.

  Po treći puta ove godine, u prostorijama Općine Trnovec Bartolovečki, organizirana je podjela novčanih potpora za novorođenu djecu s područja Općine. Ukupno je ove godine potpore dobilo 54 djece, a iznos potpora povećat će se već od sljedeće godine. ''U prijedlogu novog proračuna, predložila sam da se potpora za svako sljedeće dijete poveća za 500 kuna, nadam se da će to biti prihvaćeno od strane vijećnika'', rekla je načelnica Vitković. […]

  today28/12/2021 39

  0%