play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Otvoreno SP u kuglanju Varaždin 2023.

U petak, 12. svibnja svečanom ceremonijom otvaranja počelo je XV. Svjetsko prvenstvo za mlađe juniore U18 i VIII. Svjetski kup za kadete U14.

Prilikom otvorenja, u ime gradonačelnika Nevena Bosilja sve prisutne pozdravio je g. Lovro Lukavečki, predsjednik Gradskog Vijeća Grada Varaždina, u ime Hrvatskog kuglačkog saveza, organizatora ovog natjecanja prisutnima se obratio predsjednik Prof. dr. sc. Tonči Mikac, a u ima WNBA-NBC govor je održao prvi dopredsjednik Jiji Jančalek.

Na ceremoniji otvorenja prisustvovala je 13 zemalja, a program su upotpunile djevojke iz Plesnog kluba FEEL i Cheerleading center BRAVO iz Varaždina.

Narednih dana održat će se natjecanje najboljih mladih svjetskih igračica i igrača, koji su budućnost kuglačkog sporta. Uvjeti na kuglani u Areni Varaždin podloga su i garancija prisustvovanja jednoj vrlo uzbudljivoj sportskoj manifestaciji.

Natjecanje će se održati prema slijedećem rasporedu:

13.05. Ekipno cure U18, Parovi Mix U14

14.05. Ekipno dečki, Tandem Mix U14

15.05. Tandem mix, tandem cure i dečki U18, Pojedinačno U14

16.05. Sprint cure i dečki U18

17.05. Pojedinačno cure i dečki U18

Naši predstavnici kod kadeta su Nina Gašparini i Franko Perković, a kod mlađih juniora/ki Nera Bakić, Sara Pejak, Paula Polanšćak, Dora Štetić, Anja Vicković, Niko Kalvi, Matej Mrle, Karlo Petranović, Fran Popović i Marin Zekić.

Za vrijeme trajanja XV. Svjetskog prvenstva za mlađe juniore U18 i VIII. Svjetskog kupa za kadete U14 osiguran je besplatan ulaz za sve.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dvanaest škola u Varaždinskoj županiji uskoro dobiva solarne elektrane

  U Elektrostrojarskoj školi Varaždin danas su potpisani ugovori za izgradnju dvanaest fotonaponskih elektrana za osnovne škole Klenovnik, Maruševec, Ivanec, Ludbreg, Petrijanec, Sveti Đurđ, Trnovec, Vinica i Sračinec te srednje škole – Elektrostrojarsku, Gospodarsku i Strojarsku i prometnu školu. Riječ je o  projektu „Povećanje kapaciteta obrazovnih ustanova Varaždinske županije za proizvodnju solarne energije" koji je sufinanciran kroz Financijski mehanizam Europskog gospodarskog prostora (EGP) od strane Islanda, Lihtenštajna i Norveške kroz nacionalno […]

  today25/05/2023 61

  0%