play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Otvoreno SP u kuglanju Varaždin 2023.

U petak, 12. svibnja svečanom ceremonijom otvaranja počelo je XV. Svjetsko prvenstvo za mlađe juniore U18 i VIII. Svjetski kup za kadete U14.

Prilikom otvorenja, u ime gradonačelnika Nevena Bosilja sve prisutne pozdravio je g. Lovro Lukavečki, predsjednik Gradskog Vijeća Grada Varaždina, u ime Hrvatskog kuglačkog saveza, organizatora ovog natjecanja prisutnima se obratio predsjednik Prof. dr. sc. Tonči Mikac, a u ima WNBA-NBC govor je održao prvi dopredsjednik Jiji Jančalek.

Na ceremoniji otvorenja prisustvovala je 13 zemalja, a program su upotpunile djevojke iz Plesnog kluba FEEL i Cheerleading center BRAVO iz Varaždina.

Narednih dana održat će se natjecanje najboljih mladih svjetskih igračica i igrača, koji su budućnost kuglačkog sporta. Uvjeti na kuglani u Areni Varaždin podloga su i garancija prisustvovanja jednoj vrlo uzbudljivoj sportskoj manifestaciji.

Natjecanje će se održati prema slijedećem rasporedu:

13.05. Ekipno cure U18, Parovi Mix U14

14.05. Ekipno dečki, Tandem Mix U14

15.05. Tandem mix, tandem cure i dečki U18, Pojedinačno U14

16.05. Sprint cure i dečki U18

17.05. Pojedinačno cure i dečki U18

Naši predstavnici kod kadeta su Nina Gašparini i Franko Perković, a kod mlađih juniora/ki Nera Bakić, Sara Pejak, Paula Polanšćak, Dora Štetić, Anja Vicković, Niko Kalvi, Matej Mrle, Karlo Petranović, Fran Popović i Marin Zekić.

Za vrijeme trajanja XV. Svjetskog prvenstva za mlađe juniore U18 i VIII. Svjetskog kupa za kadete U14 osiguran je besplatan ulaz za sve.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Radovi na unutrašnjem uređenju OŠ Ludbreg u punom jeku

    Da radovi na unutrašnjem uređenju Osnovne škole Ludbreg napreduju prema planu uvjerili su se župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i gradonačelnik Grada Ludbrega Dubravko Bilić koji su u pratnji svojih suradnika obišli Osnovnu školu.   Župan Anđelko Stričak tom prilikom je naglasio kako je u posljednje dvije godine u Osnovnu školu Ludbreg uloženo čak tri puta više financijskih sredstava nego prethodnih osam godina. - S uređenjem Osnovne škole Ludbreg […]

  today28/07/2023 19

  0%