play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Otvorenje izložbe slika Likovne udruge Ama Artem iz Zagreba simboličnog naziva “Ulične svjetiljke”

U utorak, 01. kolovoza  u 19 sati u prostorima Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“ je otvorenje izložbe slika Likovne udruge Ama Artem iz Zagreba simboličnog naziva “Ulične svjetiljke”.

Ulične svjetiljke prvi je hrvatski ulični časopis o beskućništvu i srodnim društvenim temama pokrenut 2008. godine.

Istog naziva je i projekt Likovne udruge Ana Artem iz Zagreba zamišljen tako da svatko bude neka vrsta svjetiljke koja ukazuje, osvjetljuje neki problem ili nešto dobro u društvu.

“Prikazujući životne priče senzibiliziraju nas za teme o siromaštvu i socijalnoj isključivosti. Pozvani smo da se pridružimo, zaboravimo na vrijeme i prepustimo se osjećajima koji će nas oplemeniti, otvoriti prema životnoj stvarnosti i prema teškim životnim sudbinama.” (iz predgovora Vladimire Bošnjak)

Na izložbi se predstavlja 12 slikara iz udruge s ukupno 28 likovnih ostvarenja. U glazbenom dijelu programa nastupa Dora Kopjar na violini.

Izložba ostaje otvorena do kraja kolovoza.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Sastanak načelnika Vinice s predstavnicima udruga

  U dvorani Općine Vinica prošloga četvrtka je vinički načelnik Branimir Štimec održao sastanak s predstavnicima udruga s općinskog područja. Načelnik Štimec je tom prigodom predstavio aktualne projekte u Općini Vinica i najavio buduće događaje i radionice. Prva će se održati 19. listopada u dvorani Općine pod nazivom „Budimo spremni - upoznajmo svoje područje“, iduća će biti 23. studenog pod nazivom „Budimo spremni- Pripremimo se prije“, a dan nakon, 24. studenog, […]

  today08/10/2022 20

  0%