play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Bruna Borovec na prijemu u Gradskoj vijećnici

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina i saborski zastupnik Miroslav Marković održao je u salonu Gradske vijećnice prijem za varaždinsku stolnotenisačicu Brunu Borovec koja je ponovo postigla odlične rezultate.

Na Mastersu koje se održalo u Puli, od 16 najboljih igrača, Bruna je kao članica HATSK Mladost osvojila 1. mjesto u kategoriji juniorki. Najbolja je bila i na TOP 12 turniru za juniorke u Zagrebu gdje je također osvojila 1. mjesto. Trenutno je 1. na rang listi juniorki u Republici Hrvatskoj te najbolje plasirana hrvatska juniorka na svjetskoj rang listi. U sljedećoj sezoni nastupat će za najtrofejniji stolnoteniski klub u Hrvatskoj, DR. ČASL.

Zamjenik gradonačelnika čestitao joj je na uspjehu i sjajnim rezultatima koje uvijek iznova postiže.
Tvoji uspjesi imaju težinu i za naš grad jer sportaši poput tebe i promiču sportski duh i inspiriraju druge, mlađe generacije, ali i promiču ugled našeg Varaždina koji je ponosan na sve svoje izvrsne sportaše. Naša podrška je uvijek tu – rekao je zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković.

Prijemu je nazočio i njezin trener iz razdoblja kada je bila članica STK Starr Ronald Redžep.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Književna nagrada “Katarina Patačić” pripala Đurđi Vukelić Rožić

  Varaždinsko književno društvo i Ogranak Matice hrvatske u Varaždinu utemeljili su književnu nagradu "Katarina Patačić" za najbolju samostalnu knjigu na kajkavskom jeziku objavljenu u prethodnoj godini u Republici Hrvatskoj. Na natječaj su se ove godine sa svojim knjigama javile samo spisateljice i to: Natalija Bajer s knjigom "Ljubičin tjeden", Zdenka Čavić sa zbirkom "Zaprpreni kaj", Đurđa Lovrenčić s knjigom "Lampušek", Ljubica Ribić s knjigom "Ferdamano zavuzlane rieči" i Đurđa Vukelić […]

  today12/11/2021 180

  0%