play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Otvoren Natječaj za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova građenih po POS programu

Povjerenstvo za utvrđivanje Liste reda prvenstva za kupnju stana iz Programa društveno poticajne stanogradnje Grada Varaždina raspisalo je Natječaj za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova građenih po Programu društveno poticane stanogradnje za naredno razdoblje.

 

Tekst natječaja zajedno s obrascem (zahtjevom) nalazi se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/natjecaji/natjecaj-prikupljanje-zahtjeva-kupnju-stanova-gradenih-programu-drustveno-poticane-stanogradnje-nare-9525/) i Javne ustanove Gradski stanovi te je objavljen u Varaždinskim vijestima. Zahtjev se može i osobno preuzeti u Upravnom odjelu za gradnju i komunalno gospodarstvo Grada Varaždina.

 

Ispunjeni obrazac sa svom propisanom dokumentacijom potrebno je dostaviti zaključno do utorka, 10. svibnja 2022. godine do 15 sati na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: „Zahtjev – POS natječaj“, odnosno osobno, na istoj adresi.

 

Dodatne informacije podnositelji zahtjeva mogu dobiti u Upravnom odjelu za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, na broj telefona 042/201-426 ili putem emaila na biljana.bilaver@varazdin.hr .

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Gradonačelnik Bosilj obišao radove na uređenju scene Rogoz

  Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj je zajedno s intendanticom Senkom Bulić i rukovoditeljem tehnike Borisom Arsenićem, obišao radove na uređenju Scene Zvonimira Rogoza u HNK u Varaždinu. Naime, u sklopu obnove pozornice odvijaju se građevinsko-obrtnički i elektroinstalaterski radovi uređenja prostora i zvučne zaštite scene Rogoz. Prema riječima Borisa Arsenića, završetak građevinsko-obrtničkih radova očekuje se početkom studenog, a u sljedećoj fazi je nabava i ugradnja moderne rasvjete i zvučne opreme koja odgovara […]

  today29/09/2022 16

  0%