play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Osigurano je gotovo 27 tisuća eura za Društveni dom u Makojišću Gornjem

Grad Novi Marof uspješno se prijavio na natječaj “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” te je Gradu kao nositelju projekta odobren maksimalan iznos potpore.

Za uređenje društvenog doma u Makojišću Gornjem ukupno se Novom Marofu isplaćuje 26,659,57 eura, što iznosi više od 200 tisuća kuna. „Bilo da se radi o nacionalnim sredstvima ili o europskim sredstvima, još jednom smo pokazali da znamo kako se povlače novci iz tih sredstava! Ovim projektom želimo osigurati mještanima i udrugama kvalitetnu društvenu infrastrukturu koja će odgovarati njihovim potrebama. Najvažnije je da iskorištavamo mogućnosti svakog vanjskog sufinanciranja gdje god možemo” – naglasio je gradonačelnik Grada Novi Marof Siniša Jenkač.

Poboljšanje i proširenje temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti glavni je cilj projekta za koji je Grad Novi Marof uspješno pripremio svu dokumentaciju te zbog čega je Gradu i odobren najviši mogući iznos potpore.

Treba naglasiti kako je ovim projektom već napravljena cjelokupna energetska obnova zgrade Društvenog doma radi ugodnijeg i sigurnijeg boravka u svim prostorijama te proširenja mogućnosti i namjene korištenja navedenog prostora.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Početak nove vinogradarske godine obilježen i u topličkim goricama

  Kako to nalažu stari vinogradarsko-vinarski običaji, 22. siječnja obilježava se Vincekovo kao početak nove vinogradarske godine i početak radova u vinogradu.   Čuvari tradicije – Udruga vinogradara i voćara Sveti Martin Varaždinske Toplice – tako je u u subotu, 22. siječnja, obilježila Vincekovo ceremonijalom rezidbe, a ove je godine domaćin bio Tomislav Matkun na bregu Vanjkovec. Domaćin ovogodišnjeg Vincekova kazao je kao kroz OPG pokazuju i volju i želju te […]

  today24/01/2022 109

  0%