play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

OPROŠTAJ Zoran Vukelić: Bilo mi je predivno, Varteks me ‘ima’ za cijeli život

U svojem drugom boravku u Varaždinu, Zoran Vukelić je potrajao godinu dana. Na kraju sezone se zahvalio klupskoj upravi i oprostio od Bumbara.

Razlaz je stigao u zajedničkom dogovoru, ali u prvom redu treneru su bila naporna svakodnevna putovanja. Iako ima i redovan posao, nakon kojeg se svaki dan vozio na treninge, nije propustio praktički ni jedan trening. I nakupilo se dosta umora te je trener poželio mali ‘time out’, ne samo od Varteksa, nego i od nogometnog posla. Ulovili smo ga u Zagrebu, u šetnji psom Jarunom.

Znate kako je, dok krenu ljetne temperature, sve je lakše. Ali kad krene sezona, pa tamo na sredini polusezone, jesen, kiša, ozljede, odmah se ulovi neka turobna atmosfera i depresije, hahah – našalio se trener.

Varteks je jedna unikatna priča u cijeloj državi, a možda i u ovom dijelu Europe, gdje se na prste jedne ruke može nabrojati klubove koji su tako kompaktni. Ponosan sam što sam bio dio Varteksove priče – kaže Vukelić u dahu te nastavlja.
Ovdje sam upoznao sjajne ljude, grad je fantastičan, stekao sam brdo prijatelja. Hvala svima, predsjedniku kluba, cijeloj upravi, struci, Marku, Nježi, Dominiku koji će biti sjajni trener, i već jesu, Leonu, Miji, svim igračima, ali i ostalima, Juri, Mlađi, Došeku, Medi, Mojci, Leu, ma baš svima, da nekog ne zaboravim. Prezadovoljan sam što sam upoznao takve ljude, Varteks je u mom srcu, definitivno – ističe trener Vukelić.

Zoran Vukelić je odradio vrlo solidnu sezonu, koja je kulminirala osvajanjem kupa, a u prvenstvu je osvojeno 4. mjesto. Ipak, udareni su vrlo solidni temelji, što u prvoj ekipi, tako i u omladinskoj školi, gdje je radio s trenerima u Školi, na njihovoj edukaciji i napredovanju. Ništa mu nije bilo teško.
Nadohvat smo nečega, rezultat je posljedica zajedničkog truda i rada, ali ne sumnjam da će biti samo bolje. Kao što sam rekao, tražio sam igru, i mislim da smo je imali, to mi je bilo najvažnije – ističe trener Vukelić.

Naglašava i da je ovo tek mala ‘pauza’, ne isključujući mogućnosti trećeg povratka na klupu.

Ma Varteks me ima za cijeli život. Bit ću u petom redu tribine, ne znam bubnjat, ko White Stonesi, ali navijam za Varteks, i svakako dolazim, kad god ću moći – zaključuje Zoran Vukelić.

Što se tiče novog trenera, u Upravi kluba intenzivno rade na pronalasku novog šefa struke, a stvari će biti poznate vrlo skoro.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Donacija Međuparlamentarne skupine prijateljstva Hrvatska – Ukrajina za raseljene osobe

  Voditeljica Međuparlamentarne skupine prijateljstva Hrvatska – Ukrajina Zdravka Bušić jučer je u pratnji saborske zastupnice Nadice Dreven Budinski boravila u Varaždinskim Toplicama u znak podrške raseljenim osobama iz Ukrajine. U pratnji župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka te njegove zamjenice Silvije Zagorec obišle su kolektivni smještaj Dom 2 i predale donacije prikupljene sukladno trenutnim potrebama i u koordinaciji s Crvenim križem Varaždinske županije. Župan ih je informirao o trenutnom broju raseljenih […]

  today24/03/2022 296

  0%