play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Sračinec nagradila uspješne mlade nogometaše i njihovog trenera

 

Povodom osvojenog trećeg mjesta na nedavno održanom Svjetskom školskom prvenstvu u nogometu u Maroku, održano je primanje za trenera i dvojicu mladih nogometaša iz Sračinca. U ime svih mještana općine na velikom uspjehu čestitali su im načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec te predsjednik Općinskog vijeća Općine Sračinec Krunoslav Lukačić.

 

– Iznimno smo ponosni na činjenicu da su u ovom velikom uspjehu sudjelovala i dva nogometaša iz Sračinca, koji su svoje prve nogometne korake ostvarili u Nogometnom klubu Sračinec. Naše je usmjerenje u razvoju sporta uvijek bilo prema podršci mladima, a za to su dokaz i mnogobrojni sjajni rezultati koje ostvaruju mladi sportaši iz Sračinca i Svibovca Podravskog. Ova mala, simbolična nagrada neka vam bude znak pažnje i zahvalnosti za trud i rezultat koji nas je jako razveselio – rekao je načelnik Božidar Novoselec.

Uz mlade nogometaše, Josipa Paljka i Tina Levanića nagrađen je i trener Dario Kos koji je ukratko opisao kako su stigli do ovog odličnog rezultata.

– Druga gimnazija Varaždin bila je predstavnik Hrvatske na ovom velikom natjecanju. Naša škola ima sportske razrede, u kojima su u velikom broju i nogometaši. To je osnova i uvjet za sudjelovanje na ovom natjecanju, na kojem svi igrači moraju biti iz iste škole. Da bi projekt bio moguć, bila su potrebna velika financijska sredstva, oko 35.000 eura, hvala prije svega roditeljima, a onda i svim sponzorima, među kojima je i Općina Sračinec koja nas podržava dugi niz godina. Nama će ovo natjecanje ostati u jako lijepom sjećanju, ostvarili smo odličan rezultat, a imali smo u Maroku odlične uvjete boravka i podršku naše veleposlanice. Osim brončane medalje u Maroku, igrači Druge gimnazije Varaždin ranije su osvojili broncu na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. te dva puta 11. mjesto na Svjetskim prvenstvima u Češkoj 2017. i Srbiji 2019. godine, dakle ovogodišnji rezultat je dakle najveći dosad – istaknuo je Dario Kos.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Župan Stričak sa suradnicima obišao istraživanja u Špilji Vindija

  Špilju Vindija u Općini Donja Voća obišao je župan Varaždinske županije Anđelko Stričak u pratnji načelnice Općine Donja Voća Sanje Kočet, a obilasku su nazočili Sanja Kopjar, ravnateljica Javne ustanove „Priroda“ Varaždinske županije te vijećnik u Općinskom vijeću Općine Donja Voća Zlatko Kanjir. S istraživanjima koja se provode u špilji Vindija upoznali su ih prof.dr.sc. Ivor Karavanić, redoviti profesor na Odsjeku za arheologiju Filozofskoj fakulteta u Zagrebu,  inače voditelj istraživanja […]

  today15/09/2023 52

  0%