play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana vježba civilne zaštite u Vidovcu

Općina Vidovec jučer je, 11. lipnja organizirala izvođenje vježbe civilne zaštite pod nazivom „Potres 2024“ u Osnovnoj školi Vidovec.

Tema vježbe bila je gašenje požara, evakuacija i spašavanje nakon potresa i sanacija terena nakon potresa u općini Vidovec. Cilj vježbe bila je provjera vremena potrebnog za odaziv i dolazak (dijela) operativnih snaga sustava civilne zaštite, provjera Plana evakuacije i spašavanja Osnovne škole Vidovec i spašavanje učenika i zaposlenika u slučaju mogućeg potresa i požara te provjera postupanja sukladno Planu djelovanja Općine Vidovec s ciljem otklanjanja mogućih nedostataka u samom Planu.

Vježba u kojoj su sudjelovali DVD Vidovec, DVD Nedeljanec – Prekno, DVD Tužno, Područni ured civilne zaštite Varaždin, HGSS – Stanica Varaždin, Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin, Nastavni zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije, Policijska postaja Varaždin i Trgovačko društvo HD Mont d.o.o. uspješno je provedena.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Doživite profinjenost niti europskih čipki

  Posjetitelji ovogodišnjeg Međunarodnog festivala čipke, koji će u Lepoglavi biti održan od 15. do 17. rujna, imat će priliku vidjeti neke od najljepših primjeraka čipke iz čak 9 europskih zemalja. Program ovogodišnjeg Festivala bit će obogaćen i vrijednim kulturno - umjetničkim sadržajima koje će pripremiti Slovenija, ovogodišnja zemlja - partner festivala čipke u Lepoglavi - istaknuto je na konferenciji za novinare koja je održana u srijedu, 6. rujna u lepoglavskom […]

  today07/09/2023 84

  0%