play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana trening utrka u organizaciji TK Marathon 95 Lov na lisicu 2022.

U nedjelju, 2.1.2022. treću godinu zaredom održao se u organizaciji TK Marathon 95 „Lov na lisicu“, trening utrka. Utrka je osmišljena prije više godina kao neki vid druženja na kraju, odnosno na samom početku godine te su je ponovo „oživjeli“ članovi TK Marathona 95.

Trening utrka je zapravo „igra lovice“ gdje jedan do dva (a može i više, nije pisano pravilo) trkača kreću prije ostalih i drže stalan tempo, prethodno dogovoreni, a to je bio 6 min po km. Trasa utrke je krug oko Varaždinskog jezera smjerom prema Orehovici, preko mosta te po međimurskoj strani nazad ponovo od Arene.

Ove godine su trkači lovili lisicu Lidiju Vrbanić i lisca Anđelka Kušćera koji su startali u 10 sati kod Arene Varaždin. Petnaest minuta kasnije, startali su i ostali trkači.

Osim trkača kluba organizatora pridružila su se još dva kluba s našeg područja, SRD 315 sjeverozapad i BK Maraton Beciklin, ukupno 36 trkača. Prvi trkač koji je ulovio lisicu i lisca je Josip Meštrić, član BK Maraton Beciklin na 7,3 km dok je prva trkačica bila Anica Sitar, članica SRD 315 sjeverozapad, na 11,8 km

Nagrade su bile simbolične, zdrave namirnice, brokula za najbržeg trkača i cvjetača za najbržu trkačicu. „Sunčano, ne prehladno nedjeljno jutro, trčanje i druženje, za trkače nema boljega početka prvog radnog tjedna u godini. Sretno im svima u novim izazovima i novim klupskim druženjima.” – poručili su organizatori.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Osnovnoškolcima uskoro stižu svjetleći prsluci

  Danas je u Županijskoj palači održana druga sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije, a osim članova Savjeta sjednici su prisustvovali i članovi Zaklade Sveti Mihael kao i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak. Raspravljalo se o daljnjim aktivnostima i inicijativama koje bi išle u smjeru povećanja sigurnosti prometa na cestama. Župan Stričak je pozdravio sve prisutne istaknuvši pritom zadovoljstvo suradnjom Savjeta i Zaklade koja je urodila jednom kvalitetnom […]

  today16/11/2021 14

  0%