play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana trening utrka u organizaciji TK Marathon 95 Lov na lisicu 2022.

U nedjelju, 2.1.2022. treću godinu zaredom održao se u organizaciji TK Marathon 95 „Lov na lisicu“, trening utrka. Utrka je osmišljena prije više godina kao neki vid druženja na kraju, odnosno na samom početku godine te su je ponovo „oživjeli“ članovi TK Marathona 95.

Trening utrka je zapravo „igra lovice“ gdje jedan do dva (a može i više, nije pisano pravilo) trkača kreću prije ostalih i drže stalan tempo, prethodno dogovoreni, a to je bio 6 min po km. Trasa utrke je krug oko Varaždinskog jezera smjerom prema Orehovici, preko mosta te po međimurskoj strani nazad ponovo od Arene.

Ove godine su trkači lovili lisicu Lidiju Vrbanić i lisca Anđelka Kušćera koji su startali u 10 sati kod Arene Varaždin. Petnaest minuta kasnije, startali su i ostali trkači.

Osim trkača kluba organizatora pridružila su se još dva kluba s našeg područja, SRD 315 sjeverozapad i BK Maraton Beciklin, ukupno 36 trkača. Prvi trkač koji je ulovio lisicu i lisca je Josip Meštrić, član BK Maraton Beciklin na 7,3 km dok je prva trkačica bila Anica Sitar, članica SRD 315 sjeverozapad, na 11,8 km

Nagrade su bile simbolične, zdrave namirnice, brokula za najbržeg trkača i cvjetača za najbržu trkačicu. „Sunčano, ne prehladno nedjeljno jutro, trčanje i druženje, za trkače nema boljega početka prvog radnog tjedna u godini. Sretno im svima u novim izazovima i novim klupskim druženjima.” – poručili su organizatori.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Djeca i mladi oduševili na 3. Smotri kajkavskog pjesništva

  Pjesme „Sreča“ i „Za une koji znaju glediti“ proglašene su najboljima na trećoj po redu Smotri dječjega kajkavskog pjesništva „Kaj je naša duša i naša popiefka" održanoj u Varaždinskim Toplicama u sklopu Festivala Ivan Kukuljević Sakcinski. Prvu nagradu u kategoriji 5. i 6. razreda s pjesmom koja završava stihovima „Bodi ma rieč, muoj stih, popievka, ma sreča“ osvojio je Ivan Posavec Kovač iz PŠ Tina Ujevića Salinovec, a u kategoriji […]

  today03/04/2023 68

  0%