play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana trening utrka u organizaciji TK Marathon 95 Lov na lisicu 2022.

U nedjelju, 2.1.2022. treću godinu zaredom održao se u organizaciji TK Marathon 95 „Lov na lisicu“, trening utrka. Utrka je osmišljena prije više godina kao neki vid druženja na kraju, odnosno na samom početku godine te su je ponovo „oživjeli“ članovi TK Marathona 95.

Trening utrka je zapravo „igra lovice“ gdje jedan do dva (a može i više, nije pisano pravilo) trkača kreću prije ostalih i drže stalan tempo, prethodno dogovoreni, a to je bio 6 min po km. Trasa utrke je krug oko Varaždinskog jezera smjerom prema Orehovici, preko mosta te po međimurskoj strani nazad ponovo od Arene.

Ove godine su trkači lovili lisicu Lidiju Vrbanić i lisca Anđelka Kušćera koji su startali u 10 sati kod Arene Varaždin. Petnaest minuta kasnije, startali su i ostali trkači.

Osim trkača kluba organizatora pridružila su se još dva kluba s našeg područja, SRD 315 sjeverozapad i BK Maraton Beciklin, ukupno 36 trkača. Prvi trkač koji je ulovio lisicu i lisca je Josip Meštrić, član BK Maraton Beciklin na 7,3 km dok je prva trkačica bila Anica Sitar, članica SRD 315 sjeverozapad, na 11,8 km

Nagrade su bile simbolične, zdrave namirnice, brokula za najbržeg trkača i cvjetača za najbržu trkačicu. „Sunčano, ne prehladno nedjeljno jutro, trčanje i druženje, za trkače nema boljega početka prvog radnog tjedna u godini. Sretno im svima u novim izazovima i novim klupskim druženjima.” – poručili su organizatori.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Stanje sigurnosti u Varaždinskim Toplicama zadovoljavajuće

  U Varaždinskim Toplicama u utorak je održana sjednica Vijeća za komunalnu prevenciju na kojoj je istaknuto da je stanje sigurnosti zadovoljavajuće. Govoreći o prometu, načelnik Policijske postaje Novi Marof Nikola Beštek istaknuo je da prošle godine zabilježeno 96 prometnih nesreća, 7 posto više nego godinu ranije, s jednom smrtno stradalom osobom. U 45 prometnih nesreća 13 osoba je teže, a 44 lakše ozlijeđeno. Naglasio je da u trećini svih prometnih […]

  today10/03/2021 98