play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana tradicionalna 7. klenovnička biciklijada

Već tradicionalna 7. klenovnička biciklijada, koju organizira Udruga mladih općine Klenovnik, održana je u subotu 21. kolovoza.

Okupljanje biciklista započelo je u 17 sati ispred DVD-a Klenovnik, dok je biciklijada startala u 18 sati. Biciklijada je okupila pedesetak biciklista različitih dobnih skupina iz okolnih gradova i općina, a već nekoliko godina redovito sudjeluju i biciklisti iz Zagreba. Biciklistička staza duga dvadesetak kilometara obuhvaćala je centar Klenovnika, Plenešćinu, Lipovnik, Ves, Brgleze, Lipicu i Cerje. Na cilju je sve bicikliste čekala okrjepa, a svi sudionici su dobili i majice.

U organizaciji ovogodišnje biciklijade sudjelovali su Udruga mladih, Općina Klenovnik, DVD Klenovnik i DVD Donja Voća te sponzori koji su uvelike pomogli u organizaciji i provođenju same biciklijade.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Predstavljen projekt „KultOff-KultON: Tradicijska kultura u online okruženju“

  Centar tradicijske kulture Varaždin kao nositelj projekta „KultOff-KultON: Tradicijska kultura u online okruženju“ zajedno je sa svojim projektnim partnerima: umjetničkom organizacijom Kerekes Teatar te udrugom SVIMA iz Zagreba u prostorima HNK Varaždin predstavila početak novog projekta. Riječ je o projektu kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program“Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.), na temelju rezultata postupka odabira projekta u okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava Umjetnost i kultura online. […]

  today17/03/2021 35