play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana tradicionalna 7. klenovnička biciklijada

Već tradicionalna 7. klenovnička biciklijada, koju organizira Udruga mladih općine Klenovnik, održana je u subotu 21. kolovoza.

Okupljanje biciklista započelo je u 17 sati ispred DVD-a Klenovnik, dok je biciklijada startala u 18 sati. Biciklijada je okupila pedesetak biciklista različitih dobnih skupina iz okolnih gradova i općina, a već nekoliko godina redovito sudjeluju i biciklisti iz Zagreba. Biciklistička staza duga dvadesetak kilometara obuhvaćala je centar Klenovnika, Plenešćinu, Lipovnik, Ves, Brgleze, Lipicu i Cerje. Na cilju je sve bicikliste čekala okrjepa, a svi sudionici su dobili i majice.

U organizaciji ovogodišnje biciklijade sudjelovali su Udruga mladih, Općina Klenovnik, DVD Klenovnik i DVD Donja Voća te sponzori koji su uvelike pomogli u organizaciji i provođenju same biciklijade.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Novi prostori za vidovečke umirovljenike i članice Udruge žena

  Udruga umirovljenika Općine Vidovec i Udruga žena Općine Vidovec službeno su otvorili vrata novih prostorija u prizemlju općinske zgrade koje su im dodijeljene putem provedenog Javnog natječaja Općine Vidovec. Službenom otvorenju nazočili su općinski načelnik Bruno Hranić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Vidovec Krunoslav Bistrović, potpredsjednici Vijeća Mihael Blažeković i Maja Pintarić te direktorica Regije Kontinentalna Zapad Zagrebačke banke Zagorka Mintas. Prigodnim uvodnim riječima svima prisutnima kratko se obratio načelnik Bruno Hranić napomenuvši kako Općina Vidovec kontinuirano ulaže […]

  today08/12/2021 10