play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana tradicionalna 7. klenovnička biciklijada

Već tradicionalna 7. klenovnička biciklijada, koju organizira Udruga mladih općine Klenovnik, održana je u subotu 21. kolovoza.

Okupljanje biciklista započelo je u 17 sati ispred DVD-a Klenovnik, dok je biciklijada startala u 18 sati. Biciklijada je okupila pedesetak biciklista različitih dobnih skupina iz okolnih gradova i općina, a već nekoliko godina redovito sudjeluju i biciklisti iz Zagreba. Biciklistička staza duga dvadesetak kilometara obuhvaćala je centar Klenovnika, Plenešćinu, Lipovnik, Ves, Brgleze, Lipicu i Cerje. Na cilju je sve bicikliste čekala okrjepa, a svi sudionici su dobili i majice.

U organizaciji ovogodišnje biciklijade sudjelovali su Udruga mladih, Općina Klenovnik, DVD Klenovnik i DVD Donja Voća te sponzori koji su uvelike pomogli u organizaciji i provođenju same biciklijade.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Vinici prikupljeno 18 doza krvi

  U srijedu 28. prosinca 2022. godine provela se još jedna u nizu Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Općini Vinica. Akciji je pristupio 21 darivatelj od čega je prikupljeno 18 doza krvi. Udruga mladih UMAMI Vinica zahvaljuje svim darivateljima krvi kao i Gradskom društvu Crvenog križa Varaždin, Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu Zagreb i Općini Vinica na suradnji.

  today30/12/2022 13

  0%