play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana tradicionalna 7. klenovnička biciklijada

Već tradicionalna 7. klenovnička biciklijada, koju organizira Udruga mladih općine Klenovnik, održana je u subotu 21. kolovoza.

Okupljanje biciklista započelo je u 17 sati ispred DVD-a Klenovnik, dok je biciklijada startala u 18 sati. Biciklijada je okupila pedesetak biciklista različitih dobnih skupina iz okolnih gradova i općina, a već nekoliko godina redovito sudjeluju i biciklisti iz Zagreba. Biciklistička staza duga dvadesetak kilometara obuhvaćala je centar Klenovnika, Plenešćinu, Lipovnik, Ves, Brgleze, Lipicu i Cerje. Na cilju je sve bicikliste čekala okrjepa, a svi sudionici su dobili i majice.

U organizaciji ovogodišnje biciklijade sudjelovali su Udruga mladih, Općina Klenovnik, DVD Klenovnik i DVD Donja Voća te sponzori koji su uvelike pomogli u organizaciji i provođenju same biciklijade.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Predstavljena zbirka pjesama “Tragovima snova” Vanje Petak – Zagorke

  "Večeras je ispunjen moj san da ostavim nešto u zalog gradu u kojem sam odrasla, kao i generacijama koje dolaze", poručila je Vanja Petak – Zagorka predstavljajući javnosti svoju prvu zbirku pjesama "Tragovima snova". Glazbeno-poetska večer, tijekom koje je u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi predstavljena zbirka pjesama Vanje Petak – Zagorke, bila je prigoda upoznati se i uživati u čipki tkanoj od riječi koje autorica poklanja svima. […]

  today05/12/2022 112

  0%