play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana Skupština Udruge umirovljenika Lepoglava

Članovi Udruge umirovljenika Lepoglava ponovno su se u većem broju, nakon ukidanja epidemioloških mjera, okupili na redovitoj Skupštini Udruge održanoj u Lepoglavi. Predsjednica Udruge Marija Varović tom je prigodom nazočne članove Udruge izvijestila o aktivnostima provedenima u proteklom jednogodišnjem razdoblju, a koje su, s obzirom na trajanje pandemije, bile reducirane. No, unatoč tome, organizirana su tri izleta. Ujedno, članovi Udruge sudjelovali su u tom razdoblju na sportskim igrama umirovljenika Varaždinske županije te su se, uz poštivanje epidemioloških mjera, družili u prostorijama Udruge u Lepoglavi.

Uoči Božića, istaknuto je u izvješću, podijeljeni su prigodni paketi pomoći koje je primilo 108 članova Udruge. Paketi su financirani sredstvima Varaždinske županije. Uz ovu financijsku pomoć, Udruga svoj rad u najvećem dijelu financira potporama koje stižu iz Grada Lepoglave što je, uz zahvalu Gradu Lepoglavi, istaknuto i ovom prigodom. Uz predstavnike umirovljeničkih udruga iz Ivanca i Bednje, Skupštini je nazočila i Jadranka Bahlen, predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije. Uz pozdrave nazočnima i pohvale članovima Udruge na provedenim aktivnostima, Bahlen je nazočne informirala o pogodnostima koje im donosi članstvu u Matici umirovljenika Hrvatske kojoj se Udruga umirovljenika Hrvatske, odlukom članova Skupštine, ponovno pridružila.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Na groblju u Varaždinu položeni vijenci povodom Dana državnosti

  Uoči Dana državnosti Republike Hrvatske, danas su na gradskom groblju u Varaždinu u spomen na poginule branitelje, koji su položili živote za Domovinu, položeni vijenci i zapaljene svijeće. U ime  Varaždinske županije vijenac je u pratnji Husarske garde položio župan Radimir Čačić, a počast su odali i saborski zastupnici, izaslanstva PU varaždinske,  Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja, predstavnici Grada Varaždina te članovi udruga branitelja proisteklih iz Domovinskog rata. Župan […]

  today28/05/2021 51

  0%