play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana Skupština Udruge umirovljenika Lepoglava

Članovi Udruge umirovljenika Lepoglava ponovno su se u većem broju, nakon ukidanja epidemioloških mjera, okupili na redovitoj Skupštini Udruge održanoj u Lepoglavi. Predsjednica Udruge Marija Varović tom je prigodom nazočne članove Udruge izvijestila o aktivnostima provedenima u proteklom jednogodišnjem razdoblju, a koje su, s obzirom na trajanje pandemije, bile reducirane. No, unatoč tome, organizirana su tri izleta. Ujedno, članovi Udruge sudjelovali su u tom razdoblju na sportskim igrama umirovljenika Varaždinske županije te su se, uz poštivanje epidemioloških mjera, družili u prostorijama Udruge u Lepoglavi.

Uoči Božića, istaknuto je u izvješću, podijeljeni su prigodni paketi pomoći koje je primilo 108 članova Udruge. Paketi su financirani sredstvima Varaždinske županije. Uz ovu financijsku pomoć, Udruga svoj rad u najvećem dijelu financira potporama koje stižu iz Grada Lepoglave što je, uz zahvalu Gradu Lepoglavi, istaknuto i ovom prigodom. Uz predstavnike umirovljeničkih udruga iz Ivanca i Bednje, Skupštini je nazočila i Jadranka Bahlen, predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije. Uz pozdrave nazočnima i pohvale članovima Udruge na provedenim aktivnostima, Bahlen je nazočne informirala o pogodnostima koje im donosi članstvu u Matici umirovljenika Hrvatske kojoj se Udruga umirovljenika Hrvatske, odlukom članova Skupštine, ponovno pridružila.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Obrazovanje

  Završena Čarolija Božića Srednje škole Novi Marof

  Svečanom podjelom priznanja i nagrada u srijedu, 22. prosinca, u Srednjoj školi Novi Marof završeno je natjecanje učeničkih zadruga pod nazivom „Čarolija Božića – zajedno smo online!”. Riječ je o natjecanju koje učeničkim zadrugama kroz izradu predmeta božićne tematike omogućava simboličko izražavanje, estetiku, uređenje i predstavljanje natjecateljskog proizvoda. U natjecanju je sudjelovalo ukupno 18 učeničkih zadruga iz Varaždinske županije koje su izradile vlastite predmete božićne tematike od ekološki prihvatljivih materijala […]

  today24/12/2021 78

  0%