play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana Skupština Udruge umirovljenika Lepoglava

Članovi Udruge umirovljenika Lepoglava ponovno su se u većem broju, nakon ukidanja epidemioloških mjera, okupili na redovitoj Skupštini Udruge održanoj u Lepoglavi. Predsjednica Udruge Marija Varović tom je prigodom nazočne članove Udruge izvijestila o aktivnostima provedenima u proteklom jednogodišnjem razdoblju, a koje su, s obzirom na trajanje pandemije, bile reducirane. No, unatoč tome, organizirana su tri izleta. Ujedno, članovi Udruge sudjelovali su u tom razdoblju na sportskim igrama umirovljenika Varaždinske županije te su se, uz poštivanje epidemioloških mjera, družili u prostorijama Udruge u Lepoglavi.

Uoči Božića, istaknuto je u izvješću, podijeljeni su prigodni paketi pomoći koje je primilo 108 članova Udruge. Paketi su financirani sredstvima Varaždinske županije. Uz ovu financijsku pomoć, Udruga svoj rad u najvećem dijelu financira potporama koje stižu iz Grada Lepoglave što je, uz zahvalu Gradu Lepoglavi, istaknuto i ovom prigodom. Uz predstavnike umirovljeničkih udruga iz Ivanca i Bednje, Skupštini je nazočila i Jadranka Bahlen, predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije. Uz pozdrave nazočnima i pohvale članovima Udruge na provedenim aktivnostima, Bahlen je nazočne informirala o pogodnostima koje im donosi članstvu u Matici umirovljenika Hrvatske kojoj se Udruga umirovljenika Hrvatske, odlukom članova Skupštine, ponovno pridružila.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  HDZ Općine Trnovec Bartolovečki podržat će proračun jer su usvojene njihove sugestije za poboljšanje proračuna

  Vijećnici Hrvatske demokratske zajednice u Općinskom vijeću Općine Trnovec Barolovečki podržat će proračun općine za ovu godinu na sjednici koja će se održati danas u 18 sati. Nakon dogovora s načelnicom Općine u proračunu su usvojene sve sugestije i prijedlozi vijećnika HDZ-a kao i razvojni projekti s kojima je stranka izašla pred birače na prošlogodišnjim lokalnim izborima.   „– Budući da je Hrvatskoj demokratskoj zajednici Općine Trnovec Bartolovečki, ali i […]

  today04/02/2022 23

  0%