play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održana predstava „Dekorater“

Uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, u sklopu 14. glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju, u Kino dvorani u Marčanu jučer je pod pokroviteljstvom Općine Vinica održana predstava „Dekorater“.

U predstavi su uživali i zabavili se mnogi mještani Općine Vinica različitih dobnih skupina, a  izvođače su nagradili velikim pljeskom.

Po završetku predstave, predstavnik 14. Glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju g. Dubravko Žerjavić, zahvalio se Općini Vinica na gostoprimstvu te je istaknuo kako se nada i daljnjoj budućoj suradnji, a predstavnici Općine Vinica zahvalili su cijelom timu na izvedbi te im uručili prigodne poklone.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U devet mjeseci ove godine rođene 22 bebe na području Općine Maruševec

  Načelnik Mario Klapša ugostio je u općinskim prostorijama roditelje i bebe, njih 22, koje su rođene u zadnjih pet mjeseci ove godine s područja Općine Maruševec. U izrazito ugodnoj atmosferi i razgovoru, načelnik Klapša je sa suradnicama roditeljima čestitao na prinovama i upoznao ih s općinskim mjerama kojima se pomaže mladim obiteljima.   „-Općini Maruševec na prvom su mjestu ljudi, svih generacija. Razvili smo čitav set demografskih mjera za mlade […]

  today25/10/2022 13

  0%