play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Održan Kup sv. Antuna-Ožujsko kup Novi Marof 2023″ – Ekipa Žeger i prijatelji pobjednici turnira

U okviru obilježavanja Dana grada Novog Marofa i blagdana sv. Antuna Padovanskog održan je tradicionalni  malonogometni turnir – “Kup sv. Antuna-Ožujsko kup Novi Marof 2023.”, kojeg su organizirali NK Novi Marof i MNK Novi Marof. Pobjednik turnira jest ekipa Žeger i prijatelji iz Podruta koji su u finalnoj utakmici došli do pobjede tek nakon izvođenja šesteraca, u kojem su pobijedili ekipu ŠD Grebengrad iz Madžareva. Nakon regularnog dijela rezultat je bio 2:2, a konačni rezultat bio je 5:4 za Žeger i prijatelje. Treće mjesto osvojila je ekipa Mar-grad iz Krča koji su pobijedili ekipu Art metali s 3:2.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Kristijan Mešnjak iz pobjedničke ekipe Žeger i prijatelji, a za najboljeg vratara David Sabolek iz ŠD Grebengrad, koji se nažalost tijekom finalne utakmice ozlijedio i završio u bolnici tako da nije mogao braniti šesterce. Novčane nagrade i pehare najboljim pojedincima i ekipama uručili su Siniša Jenkač, gradonačelnik Grada Novi Marof te Dragutin Đakmanec, predsjednik MNK Novi Marof, uime jednog od organizatora turnira.

 

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Novoj Vesi Petrijanečkoj uskoro će niknuti nove stambene zone

  U Novoj Vesi Petrijanečkoj uskoro će niknuti nove stambene zone. Naime, u utorak je održana javna rasprava o prijedlogu urbanističkog plana uređenja sjeveroistočnog dijela naselja te područja južno od Ulice Rade Končara koja će omogućiti 60-ak novih gradilišta u stambenoj zoni i druge sadržaje. Načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec pojasnio je kako su prema novom prostornom planu kojeg su usvojili prošle godine predviđene dvije velike stambene zone mješovito pretežito stambene […]

  today21/09/2022 65

  0%