play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Odbojkaškom klubu Vinica novi dresovi

Načelnik Općine Vinica Branimir Štimec prepoznao je rad odbojkaškog kluba Vinica koji okuplja sve veći broj članica. Načelnik je prisustvovao treningu odbojkaškog kluba te im tom prigodom darovao tri kompleta odbojkaških dresova dizajniranih prema knjizi standarda općine. Predsjednica kluba Katarina Boltek zahvalila je načelniku na dresovima, naglasila je da se ženski sport u općini Vinica razvija prema planovima zahvaljujući treneru Romanu Peteku, profesoru kineziologije.

 

Prva ženska ekipa OK Vinica 1 broji 12 članica te se natječe u 3. HOL SJEVER, trenutno su na 4. mjestu od ukupno 9 ekipa. Druga ženska ekipa OK Vinica 2 također broji 12 članica koje se natječe u 4.HOL SJEVER, trenutno su na 5. mjestu od 12 ekipa. Najmlađu ekipu čine djevojčice, većinom iz osnovne škole Vinica. Klub okuplja preko 30 članica koje redovito treniraju i natječu se. Predsjednica poziva sve djevojčice koje bi željele trenirati odbojku da se pridruže klubu, a sve informacije o klubu mogu pronaći na facebook stranici.

„Izuzetno sam zadovoljan što u Općini Vinica imamo odbojkaški klub koji posebno okuplja djevojčice s kojima se kvalitetno radi.“ – Izjavio je načelnik Općine Vinica Branimir Štimec.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Postoji velika potreba za nastavkom Projekta Zaželi

  Projekt Zaželi-Aktivne u zajednici nositelja GDCK Ivanec i partnera provodi se na području Grada Ivanca i općine Maruševec od 5. siječnja 2021., a zaposlene žene za podršku starijim osobama-gerontodomaćice, teren, područje Grada Ivanca i Općine Maruševec obilaze od 15. veljače. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda. Projekt završava s 5. ožujka 2022., a osobe za podršku starijim i nemoćnim osobama završavanju s obilascima 31. siječnja. Iz GDCK Ivanec se […]

  today10/12/2021 26

  0%