play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Odbojkaškom klubu Vinica novi dresovi

Načelnik Općine Vinica Branimir Štimec prepoznao je rad odbojkaškog kluba Vinica koji okuplja sve veći broj članica. Načelnik je prisustvovao treningu odbojkaškog kluba te im tom prigodom darovao tri kompleta odbojkaških dresova dizajniranih prema knjizi standarda općine. Predsjednica kluba Katarina Boltek zahvalila je načelniku na dresovima, naglasila je da se ženski sport u općini Vinica razvija prema planovima zahvaljujući treneru Romanu Peteku, profesoru kineziologije.

 

Prva ženska ekipa OK Vinica 1 broji 12 članica te se natječe u 3. HOL SJEVER, trenutno su na 4. mjestu od ukupno 9 ekipa. Druga ženska ekipa OK Vinica 2 također broji 12 članica koje se natječe u 4.HOL SJEVER, trenutno su na 5. mjestu od 12 ekipa. Najmlađu ekipu čine djevojčice, većinom iz osnovne škole Vinica. Klub okuplja preko 30 članica koje redovito treniraju i natječu se. Predsjednica poziva sve djevojčice koje bi željele trenirati odbojku da se pridruže klubu, a sve informacije o klubu mogu pronaći na facebook stranici.

„Izuzetno sam zadovoljan što u Općini Vinica imamo odbojkaški klub koji posebno okuplja djevojčice s kojima se kvalitetno radi.“ – Izjavio je načelnik Općine Vinica Branimir Štimec.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Martina, Anna, Božidar i Matija prvi put darivali krv

  Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala u Lepoglavi. Akciji su pristupila 43 darivatelja, a prikupljeno je 38 doza. Prvi puta krv je darivalo četvero darivatelja: Martina Bolčević iz Donje Voće, Anna Kralj iz Bednje, Božidar Hrženjak iz Donje Voće i Matija Žuliček iz Lepoglave.   Iduća će se akcija održati u prostorijama Općine Maruševec, 6. travnja od 9 do 12 sati.  

  today31/03/2021 192 7

  0%