play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Od danas ponovo odvoz mješovitog komunalnog otpada

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj s ministrom Ćorićem dogovorio je hodogram do kraja godine kojim je problem odvoza miješanog komunalnog otpada za grad Varaždin i jedinice lokalne samouprave kojima Čistoća pruža uslugu odvoza otpada riješen.
„Najvažnije je da građani budu sigurni i da se otpad odvozi po redovitom rasporedu. Ministar Ćorić pokazao je iznimno razumijevanje i kooperativnost te istaknuo kako sadašnja Gradska uprava nema nikakve odgovornosti za situaciju u kojoj se našao Grad, već je odgovornost na prethodnoj gradskoj upravi i upravi Čistoće.“ – zaključio je gradonačelnik Bosilj.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U devet mjeseci ove godine rođene 22 bebe na području Općine Maruševec

  Načelnik Mario Klapša ugostio je u općinskim prostorijama roditelje i bebe, njih 22, koje su rođene u zadnjih pet mjeseci ove godine s područja Općine Maruševec. U izrazito ugodnoj atmosferi i razgovoru, načelnik Klapša je sa suradnicama roditeljima čestitao na prinovama i upoznao ih s općinskim mjerama kojima se pomaže mladim obiteljima.   „-Općini Maruševec na prvom su mjestu ljudi, svih generacija. Razvili smo čitav set demografskih mjera za mlade […]

  today25/10/2022 25

  0%