play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Od danas ponovo odvoz mješovitog komunalnog otpada

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj s ministrom Ćorićem dogovorio je hodogram do kraja godine kojim je problem odvoza miješanog komunalnog otpada za grad Varaždin i jedinice lokalne samouprave kojima Čistoća pruža uslugu odvoza otpada riješen.
„Najvažnije je da građani budu sigurni i da se otpad odvozi po redovitom rasporedu. Ministar Ćorić pokazao je iznimno razumijevanje i kooperativnost te istaknuo kako sadašnja Gradska uprava nema nikakve odgovornosti za situaciju u kojoj se našao Grad, već je odgovornost na prethodnoj gradskoj upravi i upravi Čistoće.“ – zaključio je gradonačelnik Bosilj.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Održana tribina „Kada s djetetom ići doktoru?„

  Povodom Svjetskog dana bolesnika, koji se diljem svijeta obilježava 11. veljače, u organizaciji Narodne stranke – REFORMISTI danas je u Varaždinu održana zanimljiva i poučna javna tribina „ Kada s djetetom ići doktoru?„. Predavačica na ovoj tribini bila je dr. med. Mirjana Kolarek-Karakaš, spec.pedijatar koja je izložila sve aktualne teme povezane s respiratornim bolestima koje su osobito raširene u zimsko doba što se najbolje očituje gužvom u pedijatrijskim ordinacijama. Grupiranje […]

  today11/02/2023 72

  0%