play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Od danas ponovo odvoz mješovitog komunalnog otpada

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj s ministrom Ćorićem dogovorio je hodogram do kraja godine kojim je problem odvoza miješanog komunalnog otpada za grad Varaždin i jedinice lokalne samouprave kojima Čistoća pruža uslugu odvoza otpada riješen.
„Najvažnije je da građani budu sigurni i da se otpad odvozi po redovitom rasporedu. Ministar Ćorić pokazao je iznimno razumijevanje i kooperativnost te istaknuo kako sadašnja Gradska uprava nema nikakve odgovornosti za situaciju u kojoj se našao Grad, već je odgovornost na prethodnoj gradskoj upravi i upravi Čistoće.“ – zaključio je gradonačelnik Bosilj.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  U Novom Marofu u subotu 3. Festival kinča

  Kulturno-umjetnička udruga "Magda i Luisa" iz Madžareva i Pučko otvoreno učilište Novi Marof organiziraju manifestaciju Festival kinča. Cilj Festivala je okupiti pojedince, društva i udruge koji njeguju vještinu izrade kinča odnosno papirnatih božićnih ukrasa od krep papira zbog druženja i razmjene iskustava i ideja. Festival će se održati u subotu, 9. listopada u holu Kulturnog centra "Ivan Rabzin" u Novom Marofu s početkom u 17 sati. Festival kinča održava se […]

  today05/10/2021 195