play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Od danas je u prodaji novi studijski album Željka Bebeka “Mali oblak ljubavi”

Legendarni pjevač Željko Bebek, uz pomoć glazbenog producenta i hitmejkera Branimira Mihaljevića, pomno je stvarao pjesme koje će ponuditi publici na novom albumu, a najavio ga je pjesmom “Kupit ću nam sat” koja je u samo tjedan dana ostvarila najviši skok na top listi najemitiranijih domaćih singlova. Upravo s tom pjesmom Bebek će nastupiti na 13. CMC festivalu u Vodicama pred publikom koja ga željno iščekuje. Ovoj pjesmi prethodili su još neki hitovi; “Sto sam dana pio” prvi je singl s kojim je dao naslutiti da je novi album u procesu stvaranja, a predstavio ga je na CMC festivalu u Vodicama 2019. godine. Zatim je uslijedila prekrasna rokerska balada “Dunavom”, a potom je za pjesmu “Učini me sretnim” snimio najemotivniji spot u karijeri uz pomoć redateljice Sandre Mihaljević.

Kad je Bebek u pitanju svaka pjesma postane hit, a ovaj album ima još nekoliko neotkrivenih. Jedan od onih koji će sigurno zaintrigirati javnost je “Kakav otac, takav sin”, prvi duet sa sinom Zvonom Bebekom, gitaristom kojeg je publika već imala prilike upoznati na pozornici. Jaka autorska ekipa i ovog puta stoji uz Bebeka – Branimir Mihaljević, dugogodišnji je suradnik i prijatelj, autor glazbe i aranžmana i glazbeni producent albuma. Uz Branimira, većinu pjesama s novog albuma napisali su Mario Mihaljević i Nenad Ninčević, a po jednu pjesmu napisali su Zrinko Tutić, Siniša Vuco, Fayo te Željko Pavičić koji je prije svog preranog odlaska napisao veliku pjesmu “Učini me sretnim”. Osim dueta, na novom albumu nalazi se i pjesma “Kada mi suze pomute vid” u kojoj su Bebeku gošće djevojački zbor Bersice. Iza likovnog oblikovanja stoji Denis Marijančić Dex, a autor svih fotografija na albumu je Mislav Žabarović, obojica članovi Bebekovog benda.

Prethodni studijski album “Ono nešto naše” Bebek je objavio 2017. godine nakon čega je uslijedila istoimena turneja. Vrhunac turneje bio je u zagrebačkoj Ciboni, a zabilježen je i objavljen na dvostrukom CD-u i Blu-rayu “Live” 2019. godine. Krajem iste godine Bebek je za splitsku publiku priredio koncertni spektakl i s 33 hita oduševio 8 000 ljudi. Bio je to ujedno i Bebekov rođendanski koncert koji je također zabilježen na dvostrukom CD-u i Blu-rayu “Bebek u Spaldiumu.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Povijesni dan za Medicinsku školu Varaždin

  Dvostruko više prostora, postojeća zgrada pretvorena u malu oglednu bolnicu s bolesničkim sobama, operacijskim salama, laboratorijima, raznim kabinetima i učionicama te prostorom za potrebe fizikalne medicine i terapije, samo su dio sadržaja budućeg Regionalnog centra kompetentnosti inovativnih zdravstvenih tehnologija, kao mjesta izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u kojima će se provoditi programi redovitog strukovnog obrazovanja, stručnog usavršavanja, ali cjeloživotnog obrazovanja. Budući Centar bit će izgrađen na temelju danas potpisanog Ugovora […]

  today21/07/2021 111