play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Od danas je u prodaji novi studijski album Željka Bebeka “Mali oblak ljubavi”

Legendarni pjevač Željko Bebek, uz pomoć glazbenog producenta i hitmejkera Branimira Mihaljevića, pomno je stvarao pjesme koje će ponuditi publici na novom albumu, a najavio ga je pjesmom “Kupit ću nam sat” koja je u samo tjedan dana ostvarila najviši skok na top listi najemitiranijih domaćih singlova. Upravo s tom pjesmom Bebek će nastupiti na 13. CMC festivalu u Vodicama pred publikom koja ga željno iščekuje. Ovoj pjesmi prethodili su još neki hitovi; “Sto sam dana pio” prvi je singl s kojim je dao naslutiti da je novi album u procesu stvaranja, a predstavio ga je na CMC festivalu u Vodicama 2019. godine. Zatim je uslijedila prekrasna rokerska balada “Dunavom”, a potom je za pjesmu “Učini me sretnim” snimio najemotivniji spot u karijeri uz pomoć redateljice Sandre Mihaljević.

Kad je Bebek u pitanju svaka pjesma postane hit, a ovaj album ima još nekoliko neotkrivenih. Jedan od onih koji će sigurno zaintrigirati javnost je “Kakav otac, takav sin”, prvi duet sa sinom Zvonom Bebekom, gitaristom kojeg je publika već imala prilike upoznati na pozornici. Jaka autorska ekipa i ovog puta stoji uz Bebeka – Branimir Mihaljević, dugogodišnji je suradnik i prijatelj, autor glazbe i aranžmana i glazbeni producent albuma. Uz Branimira, većinu pjesama s novog albuma napisali su Mario Mihaljević i Nenad Ninčević, a po jednu pjesmu napisali su Zrinko Tutić, Siniša Vuco, Fayo te Željko Pavičić koji je prije svog preranog odlaska napisao veliku pjesmu “Učini me sretnim”. Osim dueta, na novom albumu nalazi se i pjesma “Kada mi suze pomute vid” u kojoj su Bebeku gošće djevojački zbor Bersice. Iza likovnog oblikovanja stoji Denis Marijančić Dex, a autor svih fotografija na albumu je Mislav Žabarović, obojica članovi Bebekovog benda.

Prethodni studijski album “Ono nešto naše” Bebek je objavio 2017. godine nakon čega je uslijedila istoimena turneja. Vrhunac turneje bio je u zagrebačkoj Ciboni, a zabilježen je i objavljen na dvostrukom CD-u i Blu-rayu “Live” 2019. godine. Krajem iste godine Bebek je za splitsku publiku priredio koncertni spektakl i s 33 hita oduševio 8 000 ljudi. Bio je to ujedno i Bebekov rođendanski koncert koji je također zabilježen na dvostrukom CD-u i Blu-rayu “Bebek u Spaldiumu.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
  10:36GUŠTI SU GUŠTI - VITASOVIĆ ALEN
  10:23VRATIO SAM SE ŽIVOTE - MONTENO KEMAL
  10:16JEDAN DAN JEDNA NOĆ - MERLIN DINO
  10:14JAJA DING DONG - FIRE SAGA
  10:07SVE DA HOĆU - BUĐENJE FEAT. NENO BELAN
 • Regija

  Novo ruho zgrade paviljona, ležaone i laboratorija bolnice u Klenovniku

  Danas je u Klenovniku  održana završna konferencija projekta „Energetska obnova zgrade paviljon, ležaona i laboratorij Službe za plućne bolesti i TBC, Opće bolnice Varaždin“ kojoj su prisustvovali župan Varaždinske županije Radimir Čačić, državni tajnik u Ministarstvu zdravstva Tomislav Dulibić, zamjenik župana Robert Vugrin,  zamjenica direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost mr.sc. Alenka Košiša  Čičin-Šain, načelnik Općine Klenovnik Mladen Blaško, ravnatelj Opće bolnice Varaždin dr.sc. Nenad Kudelić, dr.med.,predsjednik Upravnog […]

  today11/05/2021 35