play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Obavijest o zatvaranju ulica tijekom održavanja 7. Zimskog polumaratona

U nedjelju, 11. veljače, održava se 7. Zimski polumaraton, s popratnim utrkama – Mrzli cener i Ledena petica, u organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95 .

Ovim putem obavještavamo građanstvo da će u vremenu od 9.30 do 14.00 sati biti zatvorene ulice po kojima se održavaju utrke: Šetalište Franje Tuđmana od dvorane Arena pored reciklažnog dvorišta do asfaltne baze Colas d.o.o., ulicom Motičnjak pored Aquacitiya do rotora kod Poduzetničke zone Trnovec. Okretište utrke je prije rotora kod Poduzetničke zone Trnovec i trasa vodi natrag po istoj ruti prema Areni. Trasa utrke ni na koji način ne ometa promet na državnoj cesti, osim što će biti onemogućeno skretanje prema Poduzetničkoj zoni Trnovec, ali će promet biti otvoren za sva interventna vozila.

Mole se građani za strpljenje i razumijevanje.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Nastavljaju se višemilijunska ulaganja Hrvatskih voda na području Grada Novog Marofa

  Direktor Vodnogospodarskog odjela za Muru i gornju Dravu Hrvatskih voda Danijel Bunić i gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač sa suradnicima održali su radni sastanak te obišli lokacije aktualnih i planiranih investicija Hrvatskih voda na novomarofskom području.Bunić je istaknuo da su u protekle četiri godine, od 2017. do 2020., radovi bili na 47 lokacija, ukupne vrijednosti 6,7 milijuna kuna, dok je inicijalni plan za ovu godinu na razini 1,2 milijuna kuna. […]

  today04/05/2021 84

  0%