play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

OBAVIJEST: Dezinsekcija komaraca u Varaždinu 30. svibnja

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije, sutra će, 30. svibnja u terminu od 5 do 5 i 30 sati, u Parku Vatroslava Jagića provoditi mjere adulticidne dezinsekcije komaraca na području Grada Varaždina.

Dezinsekcija će se provoditi sa sintetskim piretroidom PHOBI SUPER PB koji je odobren od strane Ministarstva zdravstva. Tretman suzbijanja će se provoditi metodom hladnog zamagljivanja (ULV) s motornog vozila.

Mole se građani da se u to vrijeme ne zadržavaju na otvorenom prostoru na navedenoj lokaciji i da zatvore svoje prozore. Također se mole pčelari, ako u blizini navedene lokacije imaju pčele, da ih zatvore u košnice za vrijeme provođenja tretmana suzbijanja komaraca.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, akcija suzbijanja se odgađa za sljedeći dan, odnosno do poboljšanja vremenskih prilika.

FOTO: Kristina Štedul Fabac / PIXSELL

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu najavljuje premijeru predstave “Mačka na vrućem limenom krovu”

  Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu najavljuje premijeru predstave Mačka na vrućem limenom krovu koja će se održati 10.04. u 19.30 sati na Velikoj sceni. Slavni dramski tekst za kojeg je Williams dobio Pulitzerovu nagradu 1955. godine ubraja se  u vrhunce američke i svjetske drame. Drama o muško ženskim odnosima, hipokriziji, manipulaciji, pohlepi, prevari, laži  koja nam otvara nova pitanja o obiteljskoj destruktivnosti. Mačka na vrućem limenom krovu je priča o […]

  today05/04/2024 115

  0%