play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Novi singl i spot Borisa Novkovića “Moja djevojka”

Boris Novković je početak ovog tjedna obilježio je novim autorskim singlom “Moja djevojka”. Ovo je ujedno zadnji singl i spot prije izlaska njegovog novog studijskog albuma “Gori ulica” na kojem će se naći hitovi: “Dinamit”“Pun mjesec, ti i ja”“Moj grad bez ljudi”, naslovna “Gori ulica”“Moskva”, kao i posljednji “Ljeto je”, hit koji je dospio na vrhove top lista i dočarao nam bezbrižnu atmosferu mnogima omiljenog godišnjeg doba. U istom tonu je i novi hit “Moja djevojka”.

“Novi singl ‘Moja djevojka’ logičan je nastavak puta posutog laticama šarenog cvijeća, puta bezbrižnosti i sreće u ne tako bezbrižnom svijetu u kojem sada živimo. Sad već polako možete osjetiti atmosferu čitavog albuma koji bi usporedio s nadrealnim putovanjem u moj svijet čudesa, poput onog Alisinog iz bajki. Taj svijet i album, kao i ova pjesma, ispunjeni su kozmičkom ljubavi i pozitivom koja nam svima danas toliko treba. To je moj mali obol i otpor ovom sivom vremenu. Širite pozitivu kroz male stvari i ljudske geste; to je jedini način da učinimo svijet sutra boljim. Ono što zasadimo sada, jednom će niknuti”, objasnio je poetski Boris.
U novom spotu “Moja djevojka”, koji je režirao Raul Brzić, pojavljuje se i poznata voditeljica CMC televizije i Laganini FM-a, Edina Pršić Babić.
Novi studijski album “Gori ulica”, Borisa Novkovića na tržište izlazi u prvoj polovici studenog.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Održana 10. Žetvena svečanost u Bisernoj dolini u Grešćevini

  Najbolji način da se običaji naših predaka spriječe od zaborava je njihovo oživljavanje i prenošenje s koljena na koljeno. Upravo su toga svjesni i u Udruzi Biserna dolina iz Grešćevine, gdje su se zahvaljujući mladim naraštajima stari običaji zadržali sve do danas. Naime, Udruga je ove subote, već desetu godinu zaredom organizirala Žetvenu svečanost u Bisernoj dolini u Grešćevini kod Varaždinskih Toplica, a u ručnoj žetvi raži, na onaj pravi […]

  today11/07/2022 56

  0%