play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Novi Marof uskoro će zasjati novim svjetlima na igralištima Sportskog parka

Gradonačelnik Grada Novog Marofa Siniša Jenkač ugovorio je zamjenu svjetiljki rasvjete na igralištima u Sportskom parku. Zamjena svjetiljki rasvjete na igralištima Sportskog parka predstavlja još jedan dokaz predanosti Grada Novog Marofa u podizanju kvalitete života i sportske ponude za svoje građane.

Ugovor o ovom bitnom projektu potpisali su Grad Novi Marof, koji zastupa gradonačelnik Jenkač, i tvrtka Magić CO, koju zastupa direktor Ivan Magić.

Cijena projekta zamjene svjetiljki rasvjete na postojećim igralištima u Sportskom parku iznosi 21.138,75 eura, a cilj je poboljšati uvjete za sportske aktivnosti i rekreaciju na našim igralištima te osigurati sigurnost za sve korisnike tijekom večernjih sati.

-Ovo je još jedan korak naprijed prema unaprjeđenju naše sportske infrastrukture i stvaranju boljih uvjeta za sve građane. Sportski park je srce našeg sportskog života, i ovim projektom želimo ga učiniti još atraktivnijim i funkcionalnijim. Očekujem da će ova investicija pozitivno utjecati na sportske aktivnosti u našem gradu i omogućiti najprije onim najmlađima da uživaju u svim sportskim radostima u sigurnom i dobro osvijetljenom okruženju – zaključio je gradonačelnik Jenkač.

Uskoro bi zamjena postojećih svjetala s novim svjetlima trebala biti završena pa će svi građani Novog Marofa moći uživati u novom svjetlu Sportskog parka.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Postavljanje nove javne rasvjete u Ulici Stanka Vraza

      U Ulici Stanka Vraza, danas su započeli radovi na modernizaciji javne rasvjete. Prva faza radova od Hallerove aleje do Ulice Vatroslava Lisinskog započela je demontažom zastarjelih svjetiljki i dotrajalih stupova te na spomenutoj dionici u sljedeća tri tjedna neće biti javne rasvjete, najavljeno je iz varaždinske gradske uprave. U tom razdoblju bit će zamijenjeni podzemni elektroenergetski kablovi, postavljeni novi temelji stupova javne rasvjete, novi stupovi i nove energetski […]

  today22/07/2024 2

  0%