play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Novčane potpore za umirovljenike Općine Petrijanec

Obavještavaju se umirovljenici s područja Općine Petrijanec čija mirovina iznosi manje od 2.000 kuna da će Općina Petrijanec vršiti isplatu prigodnih novčanih pomoći umirovljenicima, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Iznos potpore iznosit će 150 kuna.

Uvjeti za isplatu novčane potpore su da umirovljenik nije korisnik inozemne mirovine ili neke druge mirovine, te da je ukupna mirovina umirovljenika manja od 2.000 kuna (u navedeni iznos računa se i inozemna mirovina). Upis korisnika koji zadovoljavaju uvjete vršit će se u petak 10. prosinca, ponedjeljak 13. prosinca, zatim u utorak 14. prosinca, srijedu 15. prosinca, u četvrtak 16. prosinca te u petak 17. prosinca od 9 do 14 sati u prostorijama Društvenog doma Petrijanec, na adresi Trg sv. Petra 8, 42206 Petrijanec.

Prilikom upisa korisnika potrebno je predočiti: osobnu iskaznicu, posljednji odrezak mirovine, oib i iban račun. Novčane potpore će se isplaćivati 23. prosinca u vremenu od 12 do 14 sati, a svi umirovljenici dužni su pridržavati se epidemioloških mjera (obavezno nošenje maske, poštivanje razmaka).

Ove godine povećali smo cenzus mirovine na 2.000 kuna te tako dodatno uključili još više umirovljenika u ove potpore. Svjesni smo da su ovo simbolične potpore ali na taj način pokušavamo uljepšati blagdane umirovljenicima s područja Općine Petrijanec koji su puno dali za našu zajednicu tijekom radnog vijeka. Pozivam sve umirovljenike sa manjom mirovinom od 2.000 kuna da se prijave u Društvenom domu u Petrijancu” – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Udruga žena Florijanke iz Donjeg Kućana obilježile Međunarodni dan žena

  U subotu 6. ožujka u prostorima Vatrogasnog doma u Donjem Kućanu udruga žena Florijanke pripremile su izložbu starih predmeta pod nazivom "Dvorišče kak je negda bilo" a sve to u povodu Međunarodnog dana žena. Ovu izložbu Florijanke održavaju već 14.-ti put zaredom te na taj način čuvaju tradiciju kućanskog kraja od zaborava. U sklopu izložbe održano je i mjerenje tlaka i šećera u krvi.

  today07/03/2021 23