play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nova oprema za sportska igrališta u Novom Marofu i Podevčevu

Sportska igrališta u Novom Marofu i Podevčevu uskoro će dobiti novu opremu. Ovih su dana, naime, gradonačelnik Siniša Jenkač uime Grada Novog Marofa te Paolo Opašić, direktor tvrtke GHIA SPORT d.o.o. iz Lovrina potpisali ugovor vrijedan 16 tisuća eura.

Pomoćno igralište NK Novi Marof bit će opremljeno aluminijskim golovima te kućicama za igrače i suce, a nove će golove dobiti i NK Čevo iz Podevčeva.

Grad Novi Marof kontinuirano pruža potporu sportskim klubovima i razvoju sporta na svojem području, izdvajajući u tu svrhu značajna sredstva iz proračuna.

– Sportu i rekreaciji pridajemo posebnu pažnju i smatram da smo unazad nekoliko godina postavili više nego dobre temelje za njihov daljnji razvoj, a u svemu je itekako važna infrastruktura. Znate i sami da smo obnovili brojne terene, izgradili pomoćna nogometna igrališta, među njima i ono s umjetnom travom, tu je naš Sportski park na kojem smo postavili i rasvjetu. Brojne su to aktivnosti čiji je cilj isti, a to je unaprjeđenje uvjeta za bavljenje sportom, što je iznimno važno, ne samo zbog sadašnjih sportaša i rekreativaca, već i zbog naše budućnosti, zbog mladih naraštaja među kojima se jamačno kriju budući sportaši koji će postizati dobre rezultate – rekao je gradonačelnik Jenkač.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Postavljanje nove javne rasvjete u Ulici Stanka Vraza

      U Ulici Stanka Vraza, danas su započeli radovi na modernizaciji javne rasvjete. Prva faza radova od Hallerove aleje do Ulice Vatroslava Lisinskog započela je demontažom zastarjelih svjetiljki i dotrajalih stupova te na spomenutoj dionici u sljedeća tri tjedna neće biti javne rasvjete, najavljeno je iz varaždinske gradske uprave. U tom razdoblju bit će zamijenjeni podzemni elektroenergetski kablovi, postavljeni novi temelji stupova javne rasvjete, novi stupovi i nove energetski […]

  today22/07/2024 2

  0%