play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nova ljubavna priča Marka Vukesa “Ti samo ti”

Pjesma “Ti samo ti”, novi je službeni singl i spot Marka Vukesa. Nakon nastupa na CMC festivalu pjesmom “Od sada sam tvoj”, Marko se posvetio skladanju, a rezultat je pjesma koja donosi snažan pop zvuk i ritam.

“Nakon festivala dao sam sebi vremena i unatrag nekoliko mjeseci posvetio sam se skladanju nove pjesme. Po nadahnuću prvo mi je došla melodija i uz Tonija Ćosića sam je lagano stvarao dio po dio. Kada se sve melodijski posložilo, izašla je prekrasna ljubavna priča koju sam pretočio u riječi ove pjesme. Riječ je o iznenadnom susretu muškarca i žene koji ništa jedno o drugome ne znaju od ranije, niti žele znati… oni samo osjete i prepoznaju tog trenutka da su potrebni jedno drugome, za zauvijek”, objasnio je Vukes.

Videospot u režiji Nevene Vukes snimljen je na ulicama Beograda i Zagreba, a ljubavnu priču oživjeli su popularni beogradski glumci Nina Janković i Ivan Mihailović. Široj javnosti poznati su po ulogama u serijama “Južni vjetar”, “Ubice mog oca”, “Montevideo – Bog te video” i mnogim drugim uspješnim regionalnim projektima.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Općina Petrijanec nastavlja brinuti o starijom osobama i teže zapošljivim ženama

  Državna tajnica Marija Pletikosa i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar uručili su 29 ugovora vrijednih više od 26 milijuna kuna korisnicima Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“. Naime, Odlukom o financiranju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, 11. listopada 2022. godine, odobren je projekt „Zaželi za Petrijanec – faza III”! Nakon uspješno provedenog projekta prve faze Zaželi u Općini Petrijanec pod nazivom, „ZAŽELI […]

  today03/11/2022 103

  0%