play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nova ljubavna priča Marka Vukesa “Ti samo ti”

Pjesma “Ti samo ti”, novi je službeni singl i spot Marka Vukesa. Nakon nastupa na CMC festivalu pjesmom “Od sada sam tvoj”, Marko se posvetio skladanju, a rezultat je pjesma koja donosi snažan pop zvuk i ritam.

“Nakon festivala dao sam sebi vremena i unatrag nekoliko mjeseci posvetio sam se skladanju nove pjesme. Po nadahnuću prvo mi je došla melodija i uz Tonija Ćosića sam je lagano stvarao dio po dio. Kada se sve melodijski posložilo, izašla je prekrasna ljubavna priča koju sam pretočio u riječi ove pjesme. Riječ je o iznenadnom susretu muškarca i žene koji ništa jedno o drugome ne znaju od ranije, niti žele znati… oni samo osjete i prepoznaju tog trenutka da su potrebni jedno drugome, za zauvijek”, objasnio je Vukes.

Videospot u režiji Nevene Vukes snimljen je na ulicama Beograda i Zagreba, a ljubavnu priču oživjeli su popularni beogradski glumci Nina Janković i Ivan Mihailović. Široj javnosti poznati su po ulogama u serijama “Južni vjetar”, “Ubice mog oca”, “Montevideo – Bog te video” i mnogim drugim uspješnim regionalnim projektima.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Termalne vode i termalni turizam glavne teme međunarodnog stručnog skupa u Varaždinskim Toplicama

  Međunarodnim stručnim skupom „Termalna voda jučer, danas, sutra“, u Varaždinskim Toplicama u petak je započeo Aquafest, tradicionalna toplička manifestacija u organizaciji Turističke zajednice, Zavičajnog muzeja i Grada Varaždinskih Toplica. Svake se godine na stručnom skupu okupljaju stručnjaci koji se temom termalnih voda bave iz različitih aspekata, a ove je godine fokus stavljen na termalni turizam, o kojem su govorili stručnjaci iz Hrvatske i inozemstva koji se bave termalnim vodama kroz […]

  today05/06/2023 23

  0%