play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Nakon penala Kup općine Cestica 2024. godine osvojio NK Bratstvo

Na igralištu Nogometnog kluba Bratstvo Otok Virje igrane su u subotu i nedjelju, 8. i 9. lipnja 2024. godine, nogometne utakmice za tradicionalni Kup općine Cestica. Prvog dana natjecanja na rasporedu su bile polufinalne utakmice u kojima su postignuti slijedeći rezultati. NK Polet Cestica – NK Vratno 5:1, a u utakmici NK Dinamo Babinec i NK Bratstvo rezultat je bio 1:8.

Završni dio natjecanja održan je u nedjelju, a obje utakmice sudili su Kruno Ratković, Mario Francki i Jurica Batinović. U utakmici za treće mjesto NK Dinamo rezultatom 3:1 bio je bolji od ekipe iz Gornjeg Vratna, a u 18 sati, u finalnoj utakmici snage su odmjerili domaćin NK Bratstvo i Polet iz Cestice.

U nadasve temperamentnoj i uzbudljivoj utakmici u prvom poluvremenu rezultat je bio 1:1. Poveli su iz penala domaćini, a nakon toga iz jedanaesterca izjednačio je Polet. U drugom poluvremenu poveli su nogometaši iz Cestice, a potom su, u osamdesetoj minuti, pogotkom Danijela Habijaniča domaćini uspjeli izjednačiti.

Kako se rezultat do kraja utakmice nije mijenjao prišlo se izvođenju penala, a koji su se izvodili na sjevernom dijelu igrališta. Sandi Martan domaćine je doveo u vodstvo, a potom je rezultat izjednačio Marko Vidrač. Nakon ispucane serije od pet penala rezultat je i dalje bio neriješen jer su svi strijelci zatresli mrežu. Strijelci su bili uspješni i u šestoj seriji, a u sedmoj seriji domaćini su poveli. Nakon toga je Valentino Vočanec, golman Nogometnog kluba Bratstvo, uspio obraniti slijedeći penal, a time je ukupnim rezultatom 9:8 svojoj ekipi osigurao ovogodišnji Kup općine Cestica u nogometu.

U ime domaćina, NK Bratstvo, zahvalu Općini Cestica na pokroviteljstvu uputio je Damir Velečić, predsjednik kluba, a čestitku domaćinu na odličnoj organizaciji i klubovima na sportskoj borbi uputio je načelnik Mirko Korotaj. Uz načelnika Mirka Korotaja i predsjednika NK Bratstvo Damira Velečića, podjeli pehara priključio se Darko Majhen, predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica, a kao igrač s najviše postignutih pogodaka Matija Šenkiš iz Nogometnog kluba Polet Cestica primio je statuu strijelca.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Za saniranje dugova u Opću bolnicu Varaždin stiže više od 46,2 milijuna kuna

  Na sjednici održanoj u petak, Vlada Republike Hrvatske donijela je dvije hvalevrijedne odluke kojima će bolničkim zdravstvenim ustanovama čiji su osnivači država, odnosno županije dodijeliti bespovratna sredstva za podmirenje dijela dospjelih obveza prema dobavljačima lijekova te potrošnog i ugradbenog medicinskog materijala. Vlada je u tu svrhu osigurala preko milijardu kuna, a pomoć stiže i u Opću bolnicu Varaždin. Naime, njoj će u sklopu ovih mjera, Vlada, odnosno Ministarstvo zdravstva dodijeliti […]

  today20/12/2022 44

  0%