play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Na poligonu u Donjem Ladanju održan streljački turnir

Streljački klub Metalac iz Donjeg Ladanja organizirao je minulog vikenda na poligonu u Donjem Ladanju streljački turnir koji je okupio šest ekipa.

Natjecanje je započelo u subotnjim jutarnjim satima pucanjem načelnika Općine Maruševec Marija Klapše i predsjednika Općinskog vijeća Damira Šprema malokalibarskom puškom u ležećem stavu na 50 metara.

Na kraju turnira, najbolji rezultat ekipno ostvarila je ekipa Kaznionice u Lepoglavi, druga je bila ekipa Jedinstva Kartonaže iz Ivanca, a treća ekipa Streljačkog kluba Metalac iz Donjeg Ladanja.

Nagradu za najboljeg strijelca turnira osvojio je Denis Đorđević (Jedinstvo Kartonaža), drugi je bio Slavko Štrlek (Streljački klub Metalac), a treći Mladen Bračko (Kaznionica u Lepoglavi).

Priznanja, medalje i pehare na turniru organiziranog u sklopu programa obilježavanja Dana Općine Maruševec i blagdana svetog Jurja najboljima su uručili načelnik Općine Maruševec Mario Klapša, predsjednik Streljačkog kluba Metalac Željko Krobot i tajnik kluba Zdravko Kukec.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Općina Vinica isplatila božićnice umirovljenicima

  Odlukom općinskog načelnika, dr.sc. Branimira Štimeca, prof., Općina Vinica i ove godine povodom božićnih blagdana isplatila je jednokratne novčane potpore umirovljenicima s područja Općine Vinica u iznosu od 200,00 kuna. Pravo na potporu ostvarili su umirovljenici čija je ukupna mirovina (hrvatska i inozemna) niža od 2.000,00 kuna, nezaposlene osobe starije od 50 godina koje su prijavljene Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i to minimalno 30 dana te osobe koje primaju naknadu […]

  today22/12/2022 67

  0%